Krantenkoppen

Na de zaak-Eddy Snelders: wat doet een spy cam, kan je dat zomaar kopen en valt zo’n verborgen camera makkelijk op te sporen?

Naast exhibitionisme is ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (64) nu ook in verdenking gesteld van voyeurisme. In zijn huis in de Ardennen filmde hij met een spycamera vrouwen op het toilet of onder de douche. Hoe onzichtbaar zijn die camera’s en zijn ze vrij te koop? Kan je zelf controleren of je niet stiekem wordt gefilmd? En wat zegt de wet over die James Bond-achtige spionagegadgets?

Meer krantenkoppen in België

Miss België 2024 is bekend: Kenza Ameloot kroont zich tot de mooiste van het land: herbeleef de verkiezing hier

Ze was één van de topfavorieten en nu ook Miss België 2024: Kenza Ameloot (22). De schone uit Sint-Amandsberg volgt zo Emilie Vansteenkiste (22) op tot ons lands mooiste, waarmee de titel voor het elfde jaar op rij naar een Vlaamse dame gaat. Kenza is perfect drietalig en heeft Rwandese roots langs mama’s kant. Ze studeert internationale business, maar zal

Lees meer »

“Ik doe 560 evenementen per jaar, maar dit is heel speciaal”: deze chefs koken vandaag bij uitreiking Michelinsterren in Antwerpen

Het is vandaag sterrenslag in de Antwerpse Zoo. Eens de stress is verteerd, wacht ’s avonds een prestigieus galadiner voor 700 genodigden. Vier Vlaamse sterrenchefs gaan er aan de slag, maar de onmisbare schakel in het Michelin-evenement is Tom Bossuyt, de executive chef van het congrescentrum van de dierentuin. Een etmaal voor het grote gebeuren slopen we binnen in zijn

Lees meer »

KIJK. Voor tweede dag op rij verzamelen Russische soldaten zich op open plek en worden ze gedood door artillerieaanval

Oekraïne heeft opnieuw twee artillerieaanvallen op Russische troepen uitgevoerd. De russische soldaten verzamelden zich op een open plek in het Oleshky Sands National Nature Park om een dorp in Cherson aan te vallen. Op dronebeelden is te zien hoe ze vervolgens worden opgeblazen door een nauwkeurige aanval. Dat gebeurt slechts een dag nadat 65 Russische militairen in één klap gedood

Lees meer »

KIJK. Madonna valt vol op haar rug na mislukte stunt met achtergronddanser

The show must go on. Dat bewees Madonna (65) het afgelopen weekend als geen ander tijdens haar Celebration Tour in Seattle. De zangeres kwam vol op haar rug terecht toen een danser haar stoel achter zich aantrok en daarbij struikelde. Madonna stond gelukkig al snel weer recht en zette haar concert gewoon verder alsof er niets gebeurd was.

Lees meer »

Bouw Roelevard aan station in Roeselare gaat laatste rechte lijn in, eerste bewoners nemen deze zomer hun intrek

De bouw van het 16.500 vierkante meter grote Roelevard-project aan het station van Roeselare is de laatste rechte lijn ingegaan. Alle appartementen en gevels worden momenteel afgewerkt en ook de unieke groendaken krijgen stilaan vorm.
The post Bouw Roelevard aan station in Roeselare gaat laatste rechte lijn in, eerste bewoners nemen deze zomer hun intrek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste commerciële maanlanding ooit gelukt

De commerciële maanlander Nova-C, bijgenaamd Odysseus, van het Amerikaanse bedrijf Intuitive Machines is in de nacht van donderdag op vrijdag succesvol geland bij de zuidpool van de maan. Dat hebben het bedrijf en de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA rond kwart voor één Belgische tijd bekendgemaakt.

Lees meer »