Krantenkoppen

Naamsestraat in Leuven afgesloten door wegverzakking

Er is een wegverzakking in de Naamsestraat in Leuven. Daardoor is een deel van de straat afgesloten voor het verkeer. De oorzaak van het gat in de weg, is een kapotte rioolaansluiting aan een woning.

Meer krantenkoppen in België

Tiener hing uur aan elektriciteitsdraad nadat ze bij horrorcrash werd weggecatapulteerd: “Kabel knelde mijn slagader af, anders was ik doodgebloed”

Ze mag haar linkerbeen dan kwijt zijn, toch moet de 19-jarige Kennedy Littledike (19) uit Idaho in de VS een goede engelbewaarder hebben gehad toen ze twee jaar geleden crashte met haar wagen. Want na het ongeval werd ze niet alleen uit de auto gekatapulteerd, ze hing vervolgens een uur lang vast aan een elektriciteitskabel, 9 meter boven de grond.

Lees meer »

Belgische militairen vrijgelaten na vechtpartij in Noorwegen

De vier Belgische militairen die afgelopen weekend werden gearresteerd na een vechtpartij in Noorwegen, zijn vrijgelaten. Dat meldt de Noorse nieuwswebsite VG en het nieuws wordt bevestigd aan VRT NWS door politiewoordvoerder Lena Romestrand. De militairen mogen Noorwegen voorlopig niet verlaten.

Lees meer »

Jacques Vallaeys (76), gewezen uitbater van ’t Boerenhof in Vlamertinge, is overleden

In Westouter is op woensdag 14 februari Jacques Vallaeys (76) overleden. Hij was lang geleden de uitbater van ’t Boerenhof langs de Poperingseweg in Vlamertinge. De zaak was toen vooral bekend voor zijn kip aan ’t spit, een traditie die er al 45 jaar bestaat. Jacques baatte ‘t Boerenhof uit met zijn echtgenote Yvette.
The post Jacques Vallaeys (76), gewezen

Lees meer »

IN BEELD. Tot 17 graden en zon, dan vindt de Belg direct zijn weg naar de terrasjes (en sommige ijsberen wagen zich zelfs aan een duik)

We worden getrakteerd op opvallend zachte temperaturen voor de maand februari. Vandaag liep het kwik zelfs op tot 17 graden. En één ding werd duidelijk: de Belg, die is klaar voor de lente. En voor de terrasjes! Enkele leuke kiekjes van een dag met vijftig tinten grijs, maar ook heerlijk mooie opklaringen en die eerste échte lentekriebels.

Lees meer »

Prinses Delphine gaat tijdens viering lijnrecht in tegen kledingafspraken en maakt zo haar ongenoegen duidelijk

De relatie tussen prinses Delphine en de rest van de koninklijke familie staat nog steeds onder druk. Dat bleek vanochtend heel duidelijk tijdens de herdenkingsmis in Laken. De klachtenbrief die ze naar premier De Croo stuurde over haar rol als prinses, lijkt nog niet verteerd. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter was aanwezig, en zag met eigen ogen hoe ze via een

Lees meer »

Goud voor Daniël en Rosanne uit Ingelmunster

Op zaterdag 10 februari werd het gouden echtpaar Daniël Vermandele en Rosanne Verheye uit de Gentstraat 161 officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis.
The post Goud voor Daniël en Rosanne uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »