Krantenkoppen

Nieuw mogelijk slachtoffer van Eddy Snelders meldt zich

Er heeft zich een potentieel nieuw slachtoffer van Eddy Snelders gemeld bij Manon Cop, de advocate van Snelders’ stiefdochter, die ook op de beelden staat die de gewezen voetbalcommentator stiekem maakte in de badkamer van zijn Ardeense vakantiehuisje.

Meer krantenkoppen in België

Hedwig Verdoodt en Glenn Lambert versterken de West-Vlaamse lijst van CD&V

Afgelopen zaterdag maakte CD&V West-Vlaanderen de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Tielt versterken ook Hedwig Verdoodt (61) en Glenn Lambert (25) de West-Vlaamse ploeg van de partij.
The post Hedwig Verdoodt en Glenn Lambert versterken de West-Vlaamse lijst van CD&V appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lezing over drugs in De Leest

Politiecommissaris Stefaan Vannieuwenhuyse, actief in de zone Grensleie, is te gast op de lezing over drugs georganiseerd door Jong N-VA. De Izegemnaar heeft het over drugs in het verkeer.
The post Lezing over drugs in De Leest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nick Ballegeer is de gedreven kapitein van VK Dudzele (3B)

Het vertrek van voorzitter en duivel-doet-al Johnny Deryckere is vlekkeloos opgevangen bij VK Dudzele. De ex-preses zelf had de weg voor zijn opvolgers geplaveid en op sportief vlak is debuterend hoofdcoach Soren Maenhout een schot in de roos.
The post Nick Ballegeer is de gedreven kapitein van VK Dudzele (3B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hardleerse chauffeurs moeten straks naar politierechter

Automobilisten die kleine overtredingen opstapelen en er met een boete van afkomen, zullen in de nabije toekomst voor de politierechtbank moeten verschijnen en riskeren hun rijbewijs voor langere tijd kwijt te spelen. Dat kondigen minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) donderdag aan in Het Laatste Nieuws, Le Soir en de kranten

Lees meer »

“Tom heeft nooit intentie gehad iemand te kleineren”: Jinnih Beels (Vooruit) praat voor het eerst over ontslag van collega Meeuws

Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: “Iedereen bij

Lees meer »