Krantenkoppen

Nieuwe aanslag in Borgerhout: explosief vernielt voordeur

Onbekenden hebben zondag een aanslag gepleegd in Borgerhout. Een voordeur van een appartement raakte volledig vernield. Niemand raakte gewond, de politie is een onderzoek gestart.

Meer krantenkoppen in België

“Ze woonde alleen en kreeg niet veel bezoek, maar kwaad opzet?”: buren blijven achter met vele vragen nadat bewoonster (38) oude molen dood aangetroffen wordt

“Al wat we weten, is dat dit ongelooflijk triest is.” De buren van de opvallende molenaarswoning in Veltem-Beisem, waar vrijdag het levenloze lichaam van de 38-jarige bewoonster aangetroffen werd, blijven met vele vragen achter. Ook het gerecht heeft de antwoorden nog niet, een autopsie moet meer duidelijkheid brengen. Maar kwaad opzet kan niemand in de buurt zich voorstellen, al houdt

Lees meer »

Striptease doet temperatuur stijgen in ‘Familie’: “Wij moeten mee met onze tijd en gedurfder en stouter worden”

Vrijdag steeg de temperatuur in ‘Familie’ nog iets meer dan anders. Geen hitsige vrijscène deze keer, maar wel een striptease. Jelle, Mathias, Zjef en Brahim gingen samen uit de kleren. Een lastige verhaallijn in #MeToo-tijden? En zorgde die opname voor ongemakkelijke momenten op de set? Er lijkt in elk geval alsmaar meer bloot in ‘Familie’ op te duiken. “Ja, we

Lees meer »

Belgian Lions boeken op eerste speeldag kwalificatiecampagne EK meteen belangrijke zege in Slovakije

De Belgische basketmannen zijn hun kwalificatiecampagne op weg naar het EK van 2025 donderdag in groep C begonnen met een belangrijke zege in en tegen Slovakije. De Belgian Lions haalden het in Bratislava met 60-75 (rust: 36-40) en doen al meteen een goede zaak met het oog op een EK-ticket.
The post Belgian Lions boeken op eerste speeldag kwalificatiecampagne EK

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings: “Je hebt me doen wenen”

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings. In het Canadese Calgary verlengde hij zijn wereldtitel op de massastart. Swings blijft zo regerend olympisch, Europees en wereldkampioen. De koning van de massastart mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings: “Je hebt me doen wenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieselotte (23) organiseert dartstornooi om kosten voor ziek paard te dragen: “Loopt gemakkelijk op tot 500 euro per maand”

Vier jaar geleden erfde Lieselotte Verburgh het paard Velo D’andain. Ruim twee jaar geleden werd echter duidelijk dat het dier zware artrose had op de achterste poten. De maandelijkse kosten voor controles en medicatie lopen dan ook hoog op. “Hij kost mij gemakkelijk 500 euro per maand, maar ik heb hem beloofd dat ik zijn laatste baasje zou zijn”, zegt

Lees meer »

Royals op zondag – Charles ontvangt premier Sunak niet toevallig mét camera’s, en “banzai” voor jarige keizer Narihuto

Koning Charles ontvangt opnieuw premier Rishi Sunak en er kan al eens gelachen worden. Zoon William bouwt intussen huizen voor daklozen op zijn landgoed. Prinses Delphine en koning Albert zijn nog eens samen in het openbaar verschenen. Keizer Naruhito laat zich 3 keer op het balkon zien. En Jordanië rouwt. Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit

Lees meer »