Krantenkoppen

Nieuwe spoorstaking van zes dagen in Duitsland

In Duitsland heeft treinbestuurdersvakbond GDL opnieuw opgeroepen tot een staking. Hij vraagt het personeel van spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn (DB) om vanaf woensdag dagenlang het werk neer te leggen, zo maakte de vakbond in de nacht op maandag bekend.

Meer krantenkoppen in België

De balans | Teun Toebes, zorgvernieuwer

17:30 Drieënhalf jaar lang woonde Teun Toebes (24) in een woonzorgcentrum bij mensen met dementie. Zijn missie bestaat erin hun levenskwaliteit te verbeteren. Met filmmaker Jonathan de Jong maakte hij ‘Huma…

Lees meer »

Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen zijn op Belgische bodem”

Thomas Joseph (27) is terug in België na het eerste buitenlandse avontuur van het seizoen. In de Ronde van Antalya was het meteen prijs voor zijn ploeg Tarteletto-Isorex. Thomas hielp Timothy Dupont aan de eerste ritzege van het seizoen. De volgende afspraken zijn Le Samyn en de Grote Prijs Monseré.
The post Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen

Lees meer »

“Dit wordt een win-win voor beide winkels”: Michèle en Tijs (Proxy Delhaize) nemen straks ook Delhaize in Westlaan over

Ook de Delhaize-vestiging in de Westlaan in Roeselare heeft een overnemer en dat zijn bekende gezichten. Michèle Devos en Tijs Beernaert, die nu al twee jaar Proxy Delhaize op De Munt runnen, zien hun werknemersbestand vertienvoudigen door deze overname.
The post “Dit wordt een win-win voor beide winkels”: Michèle en Tijs (Proxy Delhaize) nemen straks ook Delhaize in Westlaan over

Lees meer »

KIJK. Zo chaotisch is het Leuvens stationsplein waar studente werd gegrepen door lijnbus: “Chaos is juist goed, dan letten mensen beter op”

Op een van de drukste stationspleinen in Vlaanderen verongelukte de 27-jarige studente Richa Mishra nadat ze werd gegrepen door een lijnbus. De jonge vrouw was nog maar net enkele weken in België om aan haar doctoraat te werken. Luchtbeelden tonen nu hoe chaotisch het Martelarenplein echt is: “Het verkeer komt van alle kanten, levensgevaarlijk.”

Lees meer »