Krantenkoppen

Onenigheid leidt tot wilde achtervolging en botsing met vluchtmisdrijf: “Vier wagens beschadigd”

In Brasschaat kwam het zondagavond tot een aanrijding met vluchtmisdrijf. Het ongeval gebeurde na een onenigheid op de parking van de Mediamarkt in Schoten. De bestuurder van de vluchtende wagen crashte een straat verderop tegen twee geparkeerde wagens. Hij reed onder invloed van drank en drugs.

Meer krantenkoppen in België

Oudercomité van De Waaier in Watou pakt uit met fuif ‘Flashback’: “Voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje”

Het oudercomité van vrije basisschool De Waaier uit Watou pakt uit met een originele manier om de school financieel te steunen. Op zaterdag 2 maart organiseren ze Flashback, een fuif voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje.
The post Oudercomité van De Waaier in Watou pakt uit met fuif ‘Flashback’: “Voor iedereen die zin heeft in een leuk

Lees meer »

Maarten en Robin lanceren nieuwe podcast ‘Bedankt voor uw reactie’: “Focussen op een ludieke manier op Brugge”

‘Bedankt voor uw reactie’, zo heet de nieuwe podcast van Maarten Desmet en Robin Van de Casteele. “We gaan op een ludieke manier na of al die online reviews over Brugge wel kloppen en vertellen leuke weetjes over de stad.”
The post Maarten en Robin lanceren nieuwe podcast ‘Bedankt voor uw reactie’: “Focussen op een ludieke manier op Brugge” appeared

Lees meer »

“Wij protesteren”: kinderen basisschool De Stap in Lauwe bezetten kruispunt om onveilige situatie aan te kaarten

Woensdagmorgen werd het verkeer aan het kruispunt nabij basisschool De Stap in Lauwe heel even geblokkeerd. De kinderen hielden er een ludieke protestactie om de onveiligheid aan te kaarten. De schepen zegt er wel degelijk mee rekening te houden in de nakende heraanleg.
The post “Wij protesteren”: kinderen basisschool De Stap in Lauwe bezetten kruispunt om onveilige situatie aan te

Lees meer »

Expert vindt het logisch dat ‘Back to reality’ werd afgevoerd: “Als Astrid en Natalia daar niet altijd sliepen, word je als kijker in de maling genomen”

VTM 2 voert ‘Astrid en Natalia back to reality’ al na één aflevering af. De heisa was onhoudbaar geworden. Er kwam kritiek op het uitgangspunt, én er doken klachten op over de productie. Natalia had zich misdragen op de set en buren beweerden dat de dames het opzet van het programma aan hun voeten veegden.

Lees meer »

Van royalty naar Hollywoodicoon: het bewogen leven van Ira von Fürstenberg, de allereerste ‘It girl’ ter wereld

De Italiaanse actrice en aristocrate, prinses Virginia von Fürstenberg – beter bekend onder haar artiestennaam Ira von Fürstenberg, is overleden op 83-jarige leeftijd. De zuiderse schoonheid had een gevarieerde carrière als actrice en model, en een nog veel kleurrijker privéleven, dat uitmondde in een huwelijk met een Spaans-Duitse prins. Ze was de perfecte mengeling van koninklijke gratie en Hollywood-glamour. Dit

Lees meer »

“Het waren allemaal goede kinderen”: Deze “politieke” lyrics zouden Israël deelname aan Songfestival kunnen kosten

De lyrics waarmee Israël zangeres Eden Golan naar het Eurovisiesongfestival wil sturen dit jaar, bevatten een politieke boodschap, menen verschillende Israëlische kranten. Het gratis dagblad ‘Israel Hayom’ zegt enkele regels van de tekst te onthullen en stelt dat die duidelijk verwijzen naar de aanval van Hamas op 7 oktober. De organisatie van het songfestival gaat momenteel na of die songtekst

Lees meer »

Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de protestgeneratie”

Leve het actieve burgerschap voor de ouderen, dat is kort en bondig samengevat waar Geert Messiaen in zijn tiende boek voor pleit. “Ik kon het niet laten om net voor de verkiezingen toch nog wat aandacht te vragen voor de tsunami aan problemen die op ons afkomt.”
The post Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de

Lees meer »

Meisje (5) maakt spreekbeurt over Taylor Swift, enkele maanden later ontmoet ze haar in het echt: “Love you forever”

Nee, de Australische Lily (5) wil geen juffrouw of dokter worden. Ze wil een zangeres worden net zoals Taylor Swift. Dat vertelde het meisje in een spreekbeurt op school over haar grote idool. Haar speech leverde haar een prijs op, maar enkele maanden later stond haar leven pas écht op zijn kop. Want toen ontmoette Lily Taylor Swift tijdens haar

Lees meer »

KIJK. “Daar is ze!” Agenten filmen hoe ze 5-jarig meisje uit moeras redden in Florida

Het is een verhaal dat evengoed verschrikkelijk tragisch had kunnen aflopen. Maar gelukkig is het goed uitgedraaid: agenten in Florida hebben maandagavond een 5-jarig meisje gered nadat ze uit haar huis was geslopen en een moeras in was gedwaald. Dankzij onder meer de inzet van een hittecamera kon de politie het kleine meisje snel vinden. Bodycambeelden tonen hoe agenten het

Lees meer »