Krantenkoppen

Ook Kathy* werd stiekem gefilmd door een voyeur: “Ik ben een jaar lang niet durven buitenkomen”

Ook Kathy* werd het mikpunt van een voyeur: net zoals de slachtoffers van sportcommentator Eddy Snelders (64) werd ze zonder dat ze dat wist gefilmd door iemand die ze kende. “Nadat ik dat hoorde, ben ik een jaar lang niet durven buitenkomen”.

Meer krantenkoppen in België

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat partijgenoot Tom Meeuws zich verontschuldigt voor racistische uitspraken

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat Tom Meeuws zich verontschuldigt voor de omstreden uitspraken die hij heeft gedaan. Beels reageerde vanavond voor het eerst op het ontslag van haar partijgenoot als schepen in Antwerpen. In "Terzake" gaf ze ook duidelijk aan dat ze het moe is om zich te moeten verdedigen nadat ze de afgelopen weken in een storm

Lees meer »

Ook tweede inzending van Israël voor Eurovisiesongfestival is “te politiek” en wordt afgewezen

De organisatoren van het Eurovisiesongfestival hebben ook een tweede Israëlische inzending voorlopig geweigerd. De Israëlische nieuwswebsite ‘ynet’ schrijft op basis van functionarissen bij het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken dat ook het lied ‘Dance Forever’, dat de tweede keus was, in de huidige vorm niet is goedgekeurd door de European Broadcasting Union (EBU).

Lees meer »

Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!”

Op zaterdag 6 april organiseren vrouwelijke ondernemers een Ladies Night in zaal ‘t Kruispunt in Eernegem. De bedoeling is de naambekendheid van hun producten te vergroten.
The post Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snaaskerke krijgt startschot voor unieke workshop doedelzakspelen: “Oubollig imago afschudden”

Schrik niet als je zaterdag Schotse doedelzakmuziek hoort weerklinken vanuit basisschool De Horizon. Er gaat er een grote workshopreeks van start om jongeren de kneepjes van het doedelzak- en drumvak aan te leren. “We willen de veelzijdigheid van de muziek aantonen”, zegt organisator Dries Papen, die steun kreeg uit lokale hoek.
The post Snaaskerke krijgt startschot voor unieke workshop doedelzakspelen:

Lees meer »

Lobbyisten van Amazon mogen het Europees Parlement niet meer binnen

Lobbyisten die voor het Amerikaanse technologiebedrijf Amazon werken, verliezen hun vrije toegang tot het Europees Parlement. De parlementsleden zijn het beu dat de lobbyisten de deur van het halfrond platlopen, terwijl het bedrijf geen verantwoording wil afleggen voor de werkomstandigheden van zijn werknemers.

Lees meer »

Masood (35) serveert dagelijks gratis frieten en hamburger aan daklozen in Oostende: “Ons geloof inspireert ons om anderen te helpen”

Een Pakistaanse pitaverkoper uit Oostende serveert elke dag frietjes met een hamburger aan daklozen die bij hem komen aankloppen. Zomaar, omdat het ook mensen zijn. “Mensen hebben nog te vaak een vertekend beeld van moslims, maar het is onze religieuze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij”, zegt Masood Ahmad (35).
The post Masood (35) serveert dagelijks gratis

Lees meer »

Bestelwagen richt heel wat schade aan op terras van horecazaak Wildenburg: “Gelukkig waren we gesloten”

Een bestuurder van een bestelwagen verloor zaterdagavond in de Beernemsteenweg in Wingene de controle over het stuur van zijn gevaarte. De bestelwagen ramde een loodzware bloembak en kwam uiteindelijk tot stilstand in het terras van horecazaak Wildenburg. “Gelukkig hadden we hier enkele jaren geleden een bloembak geplaatst en waren we zaterdagavond gesloten”, aldus zaakvoerder Stefaan Devooght.
The post Bestelwagen richt

Lees meer »

“Het verlies van Avdiivka is nog maar het begin”: twee experts buigen zich na twee jaar oorlog over de kaart van Oekraïne

Zaterdag 24 februari breekt in Oekraïne al het derde oorlogsjaar aan. Ondanks enorme verliezen heeft Rusland het initiatief stevig in handen en droomt Oekraïne niet meer van de grote bevrijding. Wij brachten onze oorlogsreporter Arnaud De Decker en militair historicus Tom Simoens samen voor een vooruitblik. “In Kiev hangt een groot onheil in de lucht.”

Lees meer »

De hallucinante rijkdom van Ryan Reynolds en Blake Lively: “Naast hun werk zijn het twee normale mensen met twee voeten op de grond”

Doorgaans hebben ze geen schreeuwerige smaak, maar vergis je niet: actrice Blake Lively (36) en acteur Ryan Reynolds (47) horen bij de superrijken. Niet alleen van Hollywood, maar van de hele wereld. Zelfs hun vier kinderen staan in de top 20 van rijkste kroost op onze aardbol. “Mijn dochters weten niet precies hoe mama en papa geld verdienen, of dat

Lees meer »

Brugge Awards zijn terug

Op maandag 17 juni heeft in het Beurs, Meeting en Congres Centrum (BMCC) de tweede editie plaats van de Brugge Awards. Bedoeling van dit initiatief, met awards in acht categorieën, is opnieuw de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker te zetten.
The post Brugge Awards zijn terug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mercosur-akkoord is in strijd met Europese klimaatwetten, zegt Greenpeace

De handelsovereenkomst tussen de Europese Unie en de Mercosur-landen (Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay) is in strijd met de Europese klimaatwetten. Dat zegt althans Greenpeace, op basis van een juridische analyse door haar Duitse afdeling. De Mercosur-overeenkomst zou leiden tot een toename van de uitstoot van broeikasgassen.

Lees meer »