Krantenkoppen

Pastinaak, schorseneren en aardpeer: 7 recepten met de vergeet-mij-nietjes van de groenteafdeling

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Weg weer vrij op E313 richting Antwerpen na ongeval in Wommelgem

De E313 richting Antwerpen is dinsdagochtend grotendeels versperd geraakt ter hoogte van Wommelgem, door een ongeval waarbij verschillende personenwagens betrokken waren. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De weg is ondertussen weer vrijgemaakt. Op een bepaald moment stond er een file van twee uur.

Lees meer »

INTERVIEW. Kenza Ameloot reageert voor het eerst op titel Miss Belgie 2024: “Als ik één kind kan helpen, is mijn jaar geslaagd”

“Ik was altijd het ‘anders’ kindje, met een anderskleurige mama.” Dat vertelt Kenza Ameloot (21) in haar eerste interview als Miss België 2024. Haar doelstellingen maakt ze daarin ook meteen duidelijk. Ze wil het komende jaar van haar ongelooflijke kans gebruik maken om hulp aan te reiken aan elk kind dat dat nodig heeft. “Om te kunnen helpen moet je

Lees meer »

Beurskoers cosmeticagigant L’Oréal piekt op 455 euro. Slimme belegging of net tijd om te verkopen?

De beurskoers L’Oréal schurkt weer aan tegen zijn absolute piek. Op de beurs van Parijs noteert het aandeel van het Franse cosmeticabedrijf momenteel tegen zowat 455 euro. Wie het op kerstavond 1999 cadeau kreeg, heeft de waarde ervan intussen maal zes zien gaan. Nog steeds een goede belegging voor in uw portfolio? Of net het moment om te verkopen winst

Lees meer »

Assisen scalpermoord – Zussen schetsen grote gevolgen voor familie Himpe: “Zijn daad heeft mijn kinderen hun onschuld weggenomen”

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) hebben de zussen van het slachtoffer hard uitgehaald naar Ridoan Oudaha (43). Kim en Loïs Himpe stonden in hun getuigenis ook uitgebreid stil bij de grote gevolgen voor hun familie. Daarbij kwam ook de dood van hun vader aan bod.
The post Assisen scalpermoord – Zussen schetsen grote gevolgen voor

Lees meer »

Apple trekt stekker uit eigen zelfrijdende elektrische auto

Wie hoopte om op een dag met een Apple Car te kunnen rijden, mag die hoop opbergen. Apple annuleert zijn plannen om een zelfrijdende elektrische auto te bouwen, zo meldt onder meer Bloomberg. Hiermee komt een einde aan een geheimzinnig project dat Apple de afgelopen tien jaar miljarden heeft gekost.

Lees meer »

Prins Harry krijgt geen politiebescherming meer in Groot-Brittannië, hertog van Sussex gaat in beroep tegen de beslissing

De Britse prins Harry (39) krijgt geen politiebescherming meer wanneer hij Groot-Brittanië bezoekt. Dat heeft het Hooggerechtshof beslist. Toen Harry in 2020 ervoor koos om geen ‘werkende royal’ meer te zijn, verloor hij dat automatische recht volgens de regering. De prins vocht die beslissing aan, maar krijgt nu ongelijk van de rechter. Inmiddels raakte wel bekend dat de hertog van

Lees meer »

Nordin Behaeghel is spits bij Excelsior Zedelgem

Excelsior (1e) startte de competitie met nul op 15 en pakte vervolgens uit met een stevige remonte. Op 6 januari van dit kalenderjaar hervatte het kampioenschap. Na vier duels zonder oogst volgde een stuntzege in Boezinge. In Waregem gingen de jongens van Marc Calleeuw daarna zwaar de boot in. Zopas werd de zespunter in eigen huis tegen Moen met 0-1

Lees meer »

“Als je niet gehoorzaamt, weet ik je kinderen te vinden”: gedetineerde wekenlang mishandeld en verkracht door celgenoot in Brugse gevangenis

Een positieve coronatest in de Brugse gevangenis ontaardde voor een 30-jarige Middelkerkenaar in een regelrechte nachtmerrie. Tijdens een wekenlange isolatie werd de man vernederd, geslagen en verkracht door zijn celgenoot Zohir K. (21). Die riskeert nu drie jaar cel.
The post “Als je niet gehoorzaamt, weet ik je kinderen te vinden”: gedetineerde wekenlang mishandeld en verkracht door celgenoot in Brugse

Lees meer »

Royals op zondag – Charles ontvangt premier Sunak niet toevallig mét camera’s, en “banzai” voor jarige keizer Narihuto

Koning Charles ontvangt opnieuw premier Rishi Sunak en er kan al eens gelachen worden. Zoon William bouwt intussen huizen voor daklozen op zijn landgoed. Prinses Delphine en koning Albert zijn nog eens samen in het openbaar verschenen. Keizer Naruhito laat zich 3 keer op het balkon zien. En Jordanië rouwt. Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit

Lees meer »