Krantenkoppen

Personeel ECB noemt leiderschap Lagarde ondermaats

15:45 De meerderheid van de medewerkers van de Europese Centrale Bank (ECB) vindt dat Christine Lagarde niet de geschikte persoon is om de instelling te leiden.

Meer krantenkoppen in België

Karl schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings: “Je hebt me doen wenen”

Karl Vannieuwkerke schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings. In het Canadese Calgary verlengde hij zijn wereldtitel op de massastart. Swings blijft zo regerend olympisch, Europees en wereldkampioen. De koning van de massastart mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar langebaanschaatser Bart Swings: “Je hebt me doen wenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Saïda van Création S ruilt Manestraat voor Vlamingstraat in Roeselare

Styliste Saïda Hajaji zal vanaf volgende herfst niet langer te vinden zijn in haar winkel in de Manestraat. Saïda heeft namelijk een mooi pand gekocht in de Vlamingstraat waar ze haar klanten zal ontvangen tegen het einde van de zomer.
The post Saïda van Création S ruilt Manestraat voor Vlamingstraat in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al ruim 135.000 euro ingezameld om schadevergoeding te betalen: crowdfunding van Acid is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Brussels Parlement houdt vrijdag debat over voorlezen van Koranverzen, regels worden aangescherpt

Het uitgebreid bureau van het Brussels Parlement heeft maandag beslist dat er vrijdag tijdens de plenaire vergadering een actualiteitsdebat gehouden wordt over het bezoek aan het parlement op 13 januari waarbij Koranverzen werden voorgelezen. Het uitgebreid bureau veroordeelde de feiten scherp, en besliste de regels voor bezoeken aan het parlement aan te scherpen.

Lees meer »