Krantenkoppen

Politie houdt controle in Oostkamp door inbrakenplaag

Maandag hield de politie van Het Houtsche een grote controle op voertuigen, waarbij vooral werd gezocht naar inbraakmateriaal. De regio heeft namelijk te maken met een inbrakenplaag en daar kadert deze actie in.

Zo werd maandag ook bekend dat er een inbraak was op gepleegd in de Kastanjedreef tussen vrijdag 19 en zondag 21 januari. Tussen 15 en 16 uur werden de voertuigen gecontroleerd die zowel in als uit de Kruidenwijk in Ruddervoorde reden en dit en de Koebroekdreef als in de Zandstraat.

Veel mensen denken niet dat deze controle op dit uur zin heeft, maar het is een feit dat tussen 14 en 21 uur de meeste inbraken in woningen gepleegd worden, dat horen we van de agenten ter plaatse. Omstreeks 16 uur was de controle afgelopen en verplaatsten de ploegen zich naar een andere locatie om daar de actie verder te zetten. (GST)

The post Politie houdt controle in Oostkamp door inbrakenplaag is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Nog geen twee weken later was het al prijs”: Sean Dhondt en vriendin Maithé dolgelukkig met eerste zwangerschap

“We leven al 14 weken op een roze wolk.” Sean Dhondt (40) en Maithé Rivera (25) zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. In dit exclusieve interview vertelt een euforische Sean hoe hij en Maithé de zwangerschap ontdekten, hoe ze zich als ouders in spe voorbereiden op de komst van het kleine Dhondtje en ook de handen vol hebben

Lees meer »

Dylan Vanholme stelde nieuwe liefde nog niet voor aan mama Wendy Van Wanten: “We hebben ieder ons eigen leven”

Het gaat snel voor Dylan Vanholme (39) en zijn vriendin Amber Verleyen (30). Sinds ze vorige zomer hun liefde voor elkaar bekendmaakten, zijn samenwonen én samenwerken al afgevinkt. Het enige wat er nog niet van is gekomen, is een ontmoeting met (schoon)mama Wendy Van Wanten… In een dubbelinterview met ‘Dag Allemaal’ leggen ze uit waarom en praten ze uitgebreid over

Lees meer »

Filmfestival Berlijn onder vuur na pro-Palestijnse boodschappen: “geen plaats voor eenzijdige kijk”

In Duitsland opent het ministerie van cultuur een onderzoek naar enkele uitspraken tijdens de prijsuitreiking van het Filmfestival van Berlijn. Daar hadden verschillende winnaar het over ‘genocide op de Palestijnen in Gaza’ en ‘apartheid’. Ook werd een controversiële leuze op de Instagrampagina van de organisatie geplaatst. Het festival kom nu zwaar onder vuur te liggen.

Lees meer »

Staking cabinepersoneel Brussels Airlines vanaf woensdag: 1 op de 5 vluchten geschrapt

De christelijke vakbond zet de staking van het cabinepersoneel van vliegmaatschappij Brussels Airlines door, en dat voor drie dagen vanaf morgen. Het overleg vandaag leidde niet tot een oplossing. Door staking schrapt de maatschappij woensdag circa 20 procent van de vluchten. “Ongeveer acht op de tien vluchten woensdag zullen doorgaan”, zegt Nico Cardone, woordvoerder van Brussels Airlines. Getroffen reizigers krijgen

Lees meer »