Krantenkoppen

Politie op zoek naar vermiste Jonas (27): “Hij werd voor het laatst gezien aan discotheek in Torhout”

De politie is volop op zoek naar de 27-jarige Jonas Heggermont. Hij werd zaterdagnacht omstreeks 3.45 uur voor het laatst gezien in Torhout aan de discotheek “Place 2 Party”.

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Minister Verlinden en Europol-baas De Bolle scherp voor Brussel: “Er is geen plan, ze reageren traag en zijn niet streng genoeg”

“Als we niet opletten, dan komen we in Zuid-Amerikaanse toestanden terecht.” Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en Europol-baas Catherine De Bolle winden er in een gesprek met HLN geen doekjes rond: België en Europa staan voor woelige jaren in de strijd tegen de drugsmaffia. “Geweld én corruptie nemen overal toe.” Zeker in onze hoofdstad is het alle hens

Lees meer »

Landbouwer urenlang verhoord in onderzoek naar advocaten­moord: opvallende gelijkenis met robotfoto én zijn vriendin was haar cliënt

Er is een nieuwe piste in de moordzaak rond Claudia Van Der Stichelen (58), de advocate die eind oktober vorig jaar vermoord werd. Vijftiger Koen V.H., een landbouwer die gekend is bij de politie en het gerecht, werd urenlang verhoord. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. “Mijn cliënt is als getuige verhoord in dit dossier, niet als verdachte”, aldus zijn

Lees meer »

Waarom een bestseller over China’s favoriete geschiedenis toch geen belangrijke prijs mag winnen

De fantasyschrijfster Rebecca F. Kuang (27), geboren in China en als kind uitgeweken naar de Verenigde Staten, schreef haar eerste boek op haar negentiende. Sindsdien bracht ze een succesvolle trilogie uit, haalde ze een doctoraatsbeurs aan Yale binnen en won ze talloze prijzen. Ze rijgt de bestsellers aan elkaar. Een literaire sensatie dus, maar in China is ze naar de

Lees meer »

Vakbonden vrezen herstructurering bij busbouwer Van Hool in Koningshooikt

Er hangen donkere wolken boven de Lierse fabriek van busbouwer Van Hool: de vakbonden denken dat er een grote herstructurering op komst is. Dat schrijft De Tijd. Een derde van het personeel is tijdelijk werkloos en er zijn te weinig bestellingen. Het bedrijf heeft ook een grote betalingsachterstand. Onlangs liep Van Hool nog een grote bestelling van bussen door De

Lees meer »

LIVEBLOG MILAN-ATALANTA (20u45). Milan-coach Pioli vol lof voor weerzien met De Ketelaere: “Hij doet het ongelofelijk goed”

Charles De Ketelaere en Atalanta proberen hun vierde plek in de stand, goed voor Champions League-voetbal, veilig te stellen. De teller van de ex-Club-speler staat al op zes goals en zes assists, mooie cijfers. Kan hij die nog wat oprikken op het veld van nummer drie in de stand AC Milan, bovendien nog steeds zijn moederclub? Volg het op de

Lees meer »