Krantenkoppen

Postbediende en belmobiel moeten bankklanten tevreden houden

15:05 Van digitale assistent tot belmobiel: veel banken zoeken de heilige graal om klanten tevreden te houden nadat ze de voorbije jaren volop in hun kantoornetwerk hebben gesnoeid. BNP Paribas Fortis denkt…

Meer krantenkoppen in België

Heeft Real Madrid Kylian Mbappé wel nodig?

Zeven jaar na het eerste liefdesaanzoek van Real Madrid, zou Kylian Mbappé door de knieën zijn gegaan. De 25-jarige Fransman heeft een contract van vijf jaar getekend in Spanje, schrijft de sportkrant Marca. Maar komt zijn komst te laat?

Lees meer »

Bewoners woonzorgcentrum Westerlinde genieten op Valentijn van bruidsjurkenmodeshow: “Tof dat ze dit voor ons doen”

Op Valentijnsdag vieren tal van koppels hun liefde voor elkaar. Dat gebeurde ook naar jaarlijkse gewoonte in het Roeselaarse woonzorgcentrum Westerlinde waar de medewerkers de bewoners niet enkel trakteerden op een glaasje en een taartje, maar waar de senioren ook herinneringen aan vroeger konden ophalen tijdens een bruidsjurkenmodeshow.
The post Bewoners woonzorgcentrum Westerlinde genieten op Valentijn van bruidsjurkenmodeshow: “Tof dat

Lees meer »

“Zelfs m’n vader wou weten wat er gaande was”: Brecel krabbelt recht met geweldig snooker waar zelfs O’Sullivan niet over kan zwijgen

Plots loopt het als een trein. Voor het eerst sinds hij begin mei wereldkampioen werd, heeft Luca Brecel (WS-4) zich nog eens bij de laatste acht kunnen scharen op een rankingtoernooi. Openhartig sprak hij gisteravond over de moeilijke periode die hij achter de rug heeft. “Veel mensen in mijn omgeving waren aan het panikeren. Ook mijn vader wou weten wat

Lees meer »

Amerika zet opnieuw koers naar de maan: commerciële maanlander Odysseus succesvol gelanceerd

Odysseus, de commerciële maanlander van het Amerikaanse bedrijf Intuitive Machines, is vanmorgen succesvol gelanceerd in de Verenigde Staten. De maanlander kan het eerste Amerikaanse ruimtetuig in meer dan 50 jaar worden dat landt op de maan. Bovendien kan het ook het eerste privébedrijf ooit worden dat daarin slaagt. Wat gaat Odysseus op de maan doen en wat is de link

Lees meer »

Kaffieklets brengt 350 euro op voor voedselbedeling

Vrouw & Maatschappij, de vrouwenafdeling van CD&V Langemark-Poelkapelle, organiseerde vanaf 2022 een tiental keer ‘Kaffieklets’ op de woensdagmarkt in Langemark, waarbij een gratis tas koffie of thee aangeboden werd met een cakeje. Er kon vrijblijvend gedoneerd worden voor het goede doel. Zo werd 350 euro ingezameld en die cheque werd nu overhandigd aan voedselbedeling Sint-Vincentius.
The post Kaffieklets brengt 350

Lees meer »

Er is zelfs één op skilatten: de kinderwagen is het nieuwe statussymbool

Wil je als jonge ouder indruk maken? Rijd je baby dan rond in een elektrische ondersteunde kinderwagen, demonstreer de automatische schommelaar en maak familie attent op opties als de zonnewering, airco, of…ski’s. Wat zijn de snufjes, welke kleuren zijn trendy en welke merken zijn hip bij de celebrities? Een blik op hét statussymbool van het moment: de kinderwagen.

Lees meer »

KV Oostende krijgt nieuwe boete van 177.500 euro en een afgetrokken punt volgend seizoen

Tweedeklasser KV Oostende is opnieuw gestraft door de Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB). Dat maakte voorlopig bewindvoerder Werner Van Oosterwyck woensdag bekend in een interview op de website van KVO. De club kreeg een boete van 177.500 euro en een aftrek van een punt voor volgend seizoen.
The post KV Oostende krijgt nieuwe boete van 177.500 euro en een

Lees meer »

Eindmeet nieuw sportcomplex in zicht: “Officiële opening tweede helft april”

Als alles verder volgens plan verloopt, opent in de tweede helft van april het nieuwe sportcomplex met zwembad zijn deuren voor het grote publiek. “Het nieuwe complex is state of the art”, aldus Blankenbergs sportschepen Jurgen Content.
The post Eindmeet nieuw sportcomplex in zicht: “Officiële opening tweede helft april” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lichamen van broer (10) en zus (9) na jarenlange verdwijning in VS aangetroffen in beton en kofferbak

De politie van de stad Pueblo in de Amerikaanse staat Colorado heeft na zes jaar nu ook het levenloze lichaam van Jesus Dominguez (10 jaar) gevonden in een kofferbak bij een schroothoop. Eerder dit jaar werd het stoffelijke overschot van zijn zus Yesenia (9 jaar) aangetroffen. De vermoedelijke ouders van de jongen en het meisje worden beschuldigd van moord.

Lees meer »

David Vandyck uit Zedelgem zet met Valentijn je geliefde in de bloemen

Voor wie houdt van verrassingen kan op Valentijn zijn of haar geliefde eens laten verrassen met een opmerkelijke ruiker bloemen die persoonlijk wordt afgegeven door niemand minder dan David Vandyck. Hiermee geeft de singer-songwriter meteen ook een overduidelijk antwoord op zijn nieuwste hitsingle ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’ die deze week naar de 10de plek doorstijgt in De Vlaamse Ultratop 30.

Lees meer »

NMBS: “Treinticket in nieuwe tarievensysteem duurder voor maximaal 20 procent reizigers “

Met het nieuwe tarievensysteem dat spoorwegmaatschappij NMBS in 2025 wil invoeren, zal een treinticket voor het overgrote deel van de reizigers niet duurder zijn dan nu. Sommige reizigers zullen mogelijk iets meer betalen, voornamelijk op lange trajecten, maar de introductie van een voordeelkaart moet de prijsverschillen beperkt houden. Dat heeft Marc Huybrechts, de marketingdirecteur van de NMBS, woensdag gezegd.

Lees meer »

Lotte Stevens wordt iconische Jeanne d’Arc in groots musicalspektakel, met ook inbreng van Floris Devooght uit Hulste

Na eerdere historische openluchtspektakels als ‘Marie-Antoinette’, ‘Albert I’, ‘Rubens’ ‘1830’ en ‘Damiaan’, presenteert Historalia vanaf 14 augustus 2024 het grootse musicalspektakel ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. Het schrijversduo Jelle Cleymans (liedteksten) en Jef Hoogmartens (script) moest de knoop nog doorhakken over wie in de huid mag kruipen van de iconische Franse oorlogsheldin en na

Lees meer »

Bekermatch tegen Zwevezele is grote test voor Damesvolley Waregem

Zaterdagavond neemt Damesvolley Waregem het voor de West-Vlaamse beker nationaal op tegen reeksgenoot Elckerlyc Zwevezele. “Statistisch gezien maakt Zwevezele meer kans”, aldus coach Benoit Cornette.
The post Bekermatch tegen Zwevezele is grote test voor Damesvolley Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »