Krantenkoppen

Premier De Croo dringt bij Vaticaan aan om Vangheluwe zijn titel te ontnemen

Premier Alexander De Croo heeft er maandag in een gesprek met de apostolische nuntius opnieuw op aangedrongen dat het Vaticaan de titel van bisschop Roger Vangheluwe afneemt. “Dat is belangrijk voor de slachtoffers”, tweette de premier na afloop van het gesprek.

Meer krantenkoppen in België

Mila, dochter van Freek Braeckman, combineert thuisonderwijs met topsport: “Het blijft zoeken naar de juiste balans”

“Ik heb mijn weg in het competitieleven moeten zoeken. Ik legde mezelf te veel druk op.” Mila Braeckman (18), dochter van VTM-nieuwsanker Freek (44), kiest als topatlete voluit voor de paardensport. Ze is ambassadrice van de bekende paardenshow ‘Cavalluna’, maar haar passie vraagt ook heel wat opoffering en is niet risicovrij, vertelt ze in dit exclusief interview. “Met paardensport alleen

Lees meer »

In tegenstelling tot de BAFTA’s: ‘Barbie’ grote winnaar op de People’s Choice Awards

De ‘Barbenheimerstrijd’ blijft maar woeden. ‘Oppenheimer’ mocht zich op de BAFTA’s dan wel de winnaar van de avond noemen, maar op de People’s Choice Awards was het ‘Barbie’ die met alle prijzen naar huis mocht. Verder won ‘Grey’s Anatomy ‘nog de award van beste tv-serie. Ook Taylor Swift, Travis Kelce, Ice Spice, Beyoncé, Jennifer Aniston gingen niet met lege handen

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Enkele panda’s uit Pairi Daiza moeten dit jaar naar China. Maar de dieren zijn hier geboren en willen eigenlijk liever blijven.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE ACID PROCES. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi vindt straf “belachelijk” – Acid reageert: “Ik zal dit voor de rest van m’n leven moeten meedragen”

Youtuber Acid (24), ofwel Nathan Vandergunst, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel en 800 euro boete voor zijn video waarin hij de namen van de (ex-)Reuzegommers onthulde. Daarnaast moet hij ook een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Acid reageert aangeslagen op het vonnis. “Ik zal dit voor de rest van m’n leven

Lees meer »