Krantenkoppen

President Filipijnen onder vuur omdat hij met helikopter naar concert Coldplay gaat

De Filipijnse president Ferdinand Marcos Jr. ligt onder vuur omdat hij een presidentiële helikopter gebruikte om de (beruchte) files in hoofdstad Manilla te omzeilen en een concert van Coldplay bij te wonen.

Meer krantenkoppen in België

Disney en “Fortnite”-makers dromen van “entertainment-universum” en Belgisch spel “Baldur’s gate 3” doet kassa spellengigant Hasbro rinkelen

Disney heeft bijna anderhalf miljard euro geïnvesteerd in de maker van het populaire videospel "Fortnite" om samen een "entertainment-universum" te creëren. Hasbro verdiende vorig jaar ruim 80 miljoen euro dankzij het succesvolle Belgische videospel "Baldur’s gate 3" en denkt al aan opvolgers. En kan de miljardenovername van Activision Blizzard door Microsoft dan toch nog afgeschoten worden?

Lees meer »

Antwerpse Adrian Sack schittert als agent Eddy in Chantal: “Fantastische set om op te staan”

Hoewel de bedeesde en sympathieke agent Eddy uit Chantal eerder vooral op de achtergrond vertoefde, speelde hij een belangrijke rol in de aflevering van zondagavond. We spraken met de Antwerpse acteur over zijn eerste scène op de set, de moeilijkheid om het West-Vlaams onder de knie te krijgen en de verrassende rol waar hij oorspronkelijk auditie voor deed. Opgelet, dit

Lees meer »

“Een bescheten commissie”: Roofmoordverdachte vecht tevergeefs geldboete aan voor ‘grote boodschap’ in Tielts bankkantoor

Een 23-jarige Tieltenaar die vastzit op verdenking van roofmoord moet dan toch 800 euro boete betalen voor wansmakelijke praktijken in een bankkantoor. Marco V. tekende verzet aan tegen zijn veroordeling, maar ving bot.
The post “Een bescheten commissie”: Roofmoordverdachte vecht tevergeefs geldboete aan voor ‘grote boodschap’ in Tielts bankkantoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘The World Of Ennio Morricone’ in Kursaal Oostende

We waren getuige van ‘The World Of Ennio Morricone’, gebracht door Het European Philharmonia, in Kursaal Oostende in een organisatie van Concertevents.
The post ‘The World Of Ennio Morricone’ in Kursaal Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »