Krantenkoppen

Prinses Delphine haalt uit naar kunstcritici die haar werk afbreken: “Verbazingwekkend dat ze hiervoor betaald worden”

Prinses Delphine heeft het gehad met kunstkenners die haar werk afschrijven als “louter decoratief”. Ze trok naar Instagram met een duidelijke boodschap. Critici die beweren dat haar kunst geen diepgang heeft, zijn niets meer dan “politieke slijmballen”, meent ze.

Meer krantenkoppen in België

Miniondernemers organiseren comedyshow

Naar jaarlijkse gewoonte runt de klas 6 Economie-Wiskunde van Talent-Is Campus College Veurne een eigen minionderneming. Minionderneming ‘Petit Feliz’ kiest dit jaar voor een bijzonder evenement, en strikte William Boeva om zijn Comedyshow ‘13’ voor te stellen.
The post Miniondernemers organiseren comedyshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

Multicultureel festival Multi-City gaat dit jaar niet door

Het multiculturele minifestival Multi-City, dat in mei vorig jaar een succesvolle eerste editie kende op het Mariakerkeplein in Mariakerke, zal in 2024 niet plaatsvinden.
The post Multicultureel festival Multi-City gaat dit jaar niet door appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waar kopen om te verhuren?

04:00 Een hoog rendement en veel vraag. Dat is de ideale combinatie voor wie wil investeren in een appartement om te verhuren. De Tijd zocht uit welke locaties het interessantst zijn.

Lees meer »

Al 427 Limburgse vzw’s ‘geschrapt’ omdat ze administratieve verplichtingen niet nakomen

De afgelopen weken zijn er in Limburg al 427 vzw’s geschrapt uit de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) omdat ze bepaalde administratieve verplichtingen niet nakomen. “Het is belangrijk dat vzw’s, die meestal gerund worden door vrijwilligers, voldoende informatie krijgen over die verplichtingen,” zegt verenigingenspecialist en Peerse burgemeester Steven Matheï (CD&V).

Lees meer »

YouTuber Acid in beroep tegen veroordeling (Terzake)

YouTuber Acid uit Blankenberge zal in beroep gaan tegen de uitspraak van de rechter in de zaak rond de Reuzegom-video. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge in Terzake. “We zullen zien wie op het einde van de rit gelijk haalt.”
The post YouTuber Acid in beroep tegen veroordeling (Terzake) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonnebloemkinderen vieren carnaval

In de gemeentelijke basisschool De Zonnebloem mochten de kinderen op de laatste schooldag vooraleer de krokusvakantie van start ging, in hun leukste outfit naar school komen. En dat deden ze massaal. Velen hadden nog nooit zo’n gekke dag gehad op de leuke school. Ze maakten er een carnavaleske lesdag van. En de meesters en de
The post Zonnebloemkinderen vieren carnaval

Lees meer »

Sven de Leijer verbaasd door internationale versies van ‘Hotel Romantiek’: “Ze maakten van de presentator mijn dubbelganger”

Sven de Leijer (44) presenteert ‘Hotel Romantiek’ nu al vijf seizoenen lang, maar ondertussen is het VRT-programma ook al te zien in heel wat andere landen. En volgens de presentator lijken die producties soms wel héél hard op het origineel. “Onze geïmproviseerde mopjes werden gewoon letterlijk overgenomen in Spanje.”

Lees meer »

Jens Constant loodst SV Loppem (3B) naar top van klassering

Toen Anthony De Buyser benoemd werd tot ondervoorzitter pakte hij uit met een eerste superstunt. Hij loodste topcoach Jens Constant tot bij de Stormvogels. De nieuwe T1 had met succes zijn strepen verdiend in Ichtegem en in Eernegem.
The post Jens Constant loodst SV Loppem (3B) naar top van klassering appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man zwaargewond na frontale botsing met vrachtwagen in Zarren

In de Roeselarestraat in Zarren (bij Kortemark) gebeurde er vrijdagochtend even na 5 uur een zwaar verkeersongeval. Een BMW en een vrachtwagen kwamen er frontaal met elkaar in botsing, waarna beide voertuigen weggeslingerd werden. De bestuurder van de BMW moest door de brandweer bevrijd worden.
The post Man zwaargewond na frontale botsing met vrachtwagen in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze werden overgeleverd aan haar sadistische grillen”: vrouw die zoon en dochter terroriseerde, krijgt in beroep zware straf

Een Afghaanse vrouw (37) is in beroep veroordeeld tot zes jaar celstraf omdat ze meer dan twee jaar lang haar zoon en dochter terroriseerde. Ze werden beschimpt, geschopt en geslagen. De feiten kwamen aan het licht toen de 15-jarige dochter zwanger bleek … van haar vader. In eerste aanleg kwam ze er nog vanaf met tien maanden effectief.

Lees meer »

Regi doet uit de doeken hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg in ‘Regi gaat trouwen’: “Ik heb daar niet bepaald van genoten”

Regi’s (47) huwelijksaanzoek? Dat was puur genieten voor Kristel , maar voor haar geliefde niet zo zeer. “Hij was super zenuwachtig, met zwetende en trillende handjes. Ik vond het zo erg voor hem”, herinnert Kristel zich in ‘Regi gaat trouwen’. “Voor iemand met zoveel podiumervaring, leek het wel een schooltoneeltje”, geeft Regi toe.

Lees meer »