Krantenkoppen

Robert Downey Jr. steekt de draak met introverte Christopher Nolan: “Succes van ‘Oppenheimer’ is tragedie voor hem

Een hitfilm maken heeft alleen maar voordelen, zou je denken. Het succes van ‘Oppenheimer’ is voor de introverte regisseur Christopher Nolan (53) echter “een vreselijke tragedie”. Dat zei acteur Robert Downey Jr. (58) grappend bij het uitreiken van de Trailblazer Award op Sundance Film Festival in Utah. Nolan kreeg de prijs voor zijn bijdrage aan de filmwereld.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Nederlandse docu ‘Human Forever’ brengt in beeld hoe culturen wereldwijd omgaan met mensen met dementie

Op woensdag 21 februari verschijnt ‘Human Forever’ in de Vlaamse bioscopen, een documentaire van de Nederlandse zorgvernieuwer Teun Toebes (24) die drie jaar lang heeft samengewoond met mensen met dementie. Hij verbleef in Nederlandse en Belgische woonzorgcentra, maar trok nog naar negen andere landen om te zien of ze daar anders en misschien zelfs beter met de ziekte omgaan.

Lees meer »

“Dit toestel gebruiken we nooit meer”: Paris (16) wou mama verrassen, maar verliest stuk vinger tijdens koken

Ten huize Lamaire in Houthulst ontstond woensdag paniek toen dochter Paris (16) per ongeluk een stuk van haar vinger afsneed in de keuken. “Ik begon hevig te bloeden en zag het bot”, vertelt het meisje dat ernstige hinder ondervindt en hoopt op volledig herstel. Het gezin waarschuwt ook voor het gebruik van mandolines. “Wij gaan ons toestel niet meer gebruiken,

Lees meer »

In Russische staatsmedia wordt er amper iets over Navalny’s dood gemeld

In Rusland zijn al meer dan 230 mensen opgepakt omdat ze steun betuigden aan de overleden oppositieleider Aleksej Navalny, tijdens protesten in verschillende steden over het hele land. Navalny overleed vrijdag op 47-jarige leeftijd in z’n cel, volgens sommigen werd hij vermoord en zit president Poetin erachter. In Russische staatsmedia krijgt het overlijden amper aandacht.

Lees meer »

Na inkijk in berichtenverkeer: Red Bull-teambaas Christian Horner “stuurde geregeld seksueel getinte berichten”

De rel binnen Formule 1-team Red Bull Racing rond het onafhankelijke onderzoek naar teambaas Christian Horner blijkt er één van grote proporties te zijn. De vrouwelijke medewerker die zich in december 2023 heeft gemeld bij het hoofdkantoor van het miljardenconcern in Oostenrijk beschuldigt Horner van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer »

Zilver op het VK veldlopen voor cadet Timon Spriet (15)

Tweedejaarscadet Timon Spriet – die op 6 februari 15 kaarsjes mocht uitblazen – veroverde op het Vlaams kampioenschap in Diest de zilveren medaille. De komende weken stoomt hij zichzelf klaar voor het pisteseizoen. Timon is een bezige bij, want hij combineert de atletiek met basketbal.
The post Zilver op het VK veldlopen voor cadet Timon Spriet (15) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen zijn op Belgische bodem”

Thomas Joseph (27) is terug in België na het eerste buitenlandse avontuur van het seizoen. In de Ronde van Antalya was het meteen prijs voor zijn ploeg Tarteletto-Isorex. Thomas hielp Timothy Dupont aan de eerste ritzege van het seizoen. De volgende afspraken zijn Le Samyn en de Grote Prijs Monseré.
The post Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen

Lees meer »