Krantenkoppen

Ronaldo haalt uit nadat hij over hoofd werd gezien: “Ballon d’Or raakt geloofwaardigheid kwijt”

Cristiano Ronaldo (38) heeft grote vraagtekens geplaatst bij de belangrijkste individuele voetbalawards. “De Ballon d’Or en The Best FIFA Football Awards zijn hun geloofwaardigheid kwijt.” Want cijfers liegen niet, zo refereert hij naar de 54 goals die hij scoorde in 2023, waardoor hij zichzelf internationaal topschutter van het kalenderjaar mag noemen.

Meer krantenkoppen in België

Het kroontje van Miss België: nog altijd felbegeerd?

Wat we in de krant zouden kunnen brengen in de aanloop naar de verkiezing van Miss België? De vraag werd een van de voorbije weken gedropt in onze redactievergadering. Het herinnerde me eraan dat het evenement inderdaad nog elk jaar op de agenda staat.
The post Het kroontje van Miss België: nog altijd felbegeerd? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe diep duikt ECB in het rood?

15:10 De Europese Centrale Bank (ECB) is samen met andere centrale banken de enige bank die niet profiteert van de rentestijging. Ze zal donderdag slechte resultaten publiceren.

Lees meer »

Actrice Céline Vermeulen speelt in haar geboortestad: “Ik kon nog niet lezen toen ik met toneel begon”

Céline Vermeulen (26) praat openhartig over de ups en downs in haar nog jonge acteercarrière. Ze groeide op in de Wieltjesstad, maar zocht vanaf haar zeventiende andere oorden op. Na een paar jaren zonder acteerwerk, besloot ze tijdens haar uitwisseling in Oklahoma dat ze de theaterwereld nog één kans zou geven. Met succes. Vier jaar later zit ze in haar

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke en Ruben Van Gucht over de koers en het commentaar: “Ik zat naar een andere zender te kijken. Dramatisch”

Hoera, ’t is koers! Tijd voor Karl Vannieuwkerke (53) en Ruben Van Gucht (37) om plaats te nemen in de commentaarcabine en te doen wat ze het liefste doen: de schoonste sport ter wereld van commentaar voorzien. “De adrenaline neemt het soms over. Het gevoel van bijna in je scherm te willen kruipen als er iets groots gebeurt.”

Lees meer »

170 miljoen vierkante kilometer: Egypte plant reusachtige toeristische trekpleister aan Middellandse Zee

Egypte is van plan om een reusachtige toeristische trekpleister uit de grond te stampen aan de Middellandse Zee. Dat heeft de Egyptische premier Moustafa Madbouly vrijdag aangekondigd. De plannen hebben betrekking op een oppervlakte van 170 miljoen vierkante kilometer, met plaats voor hotels, woningen, sport- en commerciële centra. Daarnaast zal er ook een luchthaven worden gebouwd.

Lees meer »

Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Christian Burgess, de Engelse verdediger van Union, provoceert de supporters van Club Brugge, in de aanloop van het bekertreffen woensdagavond: op de sociale media post hij een foto van landbouwtractoren in Brussel, met de smalende woorden: “Brugge-fans arrived early in Brussels…”
The post Union-verdediger Christian Burgess jent de fans van Club Brugge met foto van betogende boeren op sociale media

Lees meer »

Speelgoed van Chinese onlinewinkel Temu is “veiligheidsrisico” voor kinderen

Wie online op zoek gaat naar speelgoed voor zijn kind, ziet gegarandeerd in de eerste zoekresultaten Temu blinken, en dan ook nog eens aan zeer interessante prijzen. Maar pas toch maar op. Het speelgoed dat de Chinese onlinekoopjeswinkel verkoopt, voldoet niet aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Veel producten van Temu vormen zelfs ronduit een veiligheidsrisico voor kinderen. Dat stelt Toy Industries

Lees meer »