Krantenkoppen

Russische eigenaar overweegt verkoop AS Monaco en Cercle Brugge

22:06 De Russische miljardair Dmitry Rybolovlev heeft de gespecialiseerde Amerikaanse zakenbank Raine Group ingehuurd om zijn opties in kaart te brengen rond zijn twee voetbalclubs in portefeuille.

Meer krantenkoppen in België

Lees de volledige onderzoeksresultaten achter De Stemming

In opdracht van De Standaard en VRT NWS ondervroegen de Universiteit Antwerpen en de Vrije Universiteit Brussel in totaal 2.029 meerderjarige inwoners van het Vlaams Gewest, waarbij onderzoeksbureau Kantar instond voor het rekruteren van de respondenten. De online bevraging vond plaats tussen 8 en 22 januari. De resultaten werden herwogen voor wat leeftijd, geslacht, opleiding, provincie en stemgedrag in 2019

Lees meer »

“Dit is stoerdoenerij”: mag de Belgische voetbalbond zomaar computers en telefoons van werknemers controleren?

Wie is de verrader? Die vraag houdt Piet Vandendriessche – de CEO van de Belgische voetbalbond – bezig nadat vertrouwelijke rapporten van de arbitrage gelekt zijn. De KBVB bestelde een externe audit en zou laptops en telefoons van werknemers controleren. Mag de Belgische voetbalbond dat zomaar doen? Privacy-expert Matthias Dobbelaere-Welvaert legt uit.

Lees meer »

LIVEBLOG STVV-WESTERLO. STVV op weg naar jubileumzege, of perst onmondig Westerlo er nog een slotoffensief uit?

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet

Lees meer »

OVERZICHT. Dit zijn de nieuwe sterrenzaken in ons land

Michelin heeft naar jaarlijkse traditie opnieuw sterren uitgereikt voor de toprestaurants in ons land en Luxemburg. In totaal kwamen er negen nieuwe restaurants met één ster bij en twee restaurants werden bekroond met een tweede ster. Er kwam geen nieuw driesterrenrestaurant bij. Een overzicht.

Lees meer »

Studenten eventmanagement organiseren BK kussengevecht op de campus van VIVES

Zin om eens al je opgekropte frustraties te uiten op je medestudenten, docenten of vrienden? Dat kan deze namiddag in ’t Forum in VIVES Kortrijk. “Vergeet alle stress en zorgen even door je helemaal te laten gaan in het BK kussengevecht op campus”, zeggen organisatoren Jasper Verschuere (20), Jasper Merlevede (20) en Mona Staut (21).
The post Studenten eventmanagement organiseren

Lees meer »

Hardleerse winkeldief riskeert alweer twee jaar cel voor negen feiten in Brugge en Oostkamp: “Een doodtriestig geval”

Een 31-jarige Bruggeling blijft de veroordelingen voor winkeldiefstallen aaneenrijgen. Voor negen feiten in Brugse en Oostkampse supermarkten riskeert hij nu twee jaar effectieve celstraf. “We moeten de winkels hun rust teruggeven”, aldus de procureur.
The post Hardleerse winkeldief riskeert alweer twee jaar cel voor negen feiten in Brugge en Oostkamp: “Een doodtriestig geval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederland moet meer maatregelen nemen tegen stikstofuitstoot landbouw

De Nederlandse maatregelen om de stikstofuitstoot van de landbouw in te perken, zijn onvoldoende. Dat concluderen het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de universiteit in Wageningen (WUR) en ingenieursbureau Deltares in een gezamenlijk onderzoek.

Lees meer »

Horeca gaat stappen ondernemen tegen strengere regels flexi-jobben: “Dit is met een kanon op een mug schieten”

De aangescherpte regels rond flexiwerk zijn absoluut niet naar de zin van de horeca. De horecafederaties van het land willen drie strengere regels geschrapt, en trekken daarvoor nu zelfs naar het Grondwettelijk Hof. “De vaste zaalmedewerker in mijn restaurant mag na zijn uren niet meer flexi-jobben in mijn brasserie, maar wel bij de concurrentie of de bakker om de hoek.”

Lees meer »

Studente Renée (24) stampt twee nieuwe wielerwedstrijden uit de grond: “Bewondering voor de verenigingen die zoiets elk jaar opnieuw organiseren”

Tielt krijgt er dankzij Renée Heytens twee nieuwe dameskoersen bij op 24 maart. De studente sportmanagement besloot namelijk om in het kader van haar eindwerk een eigen koers te organiseren, omdat ze uit eigen ervaring ontdekte dat er in West-Vlaanderen weinig aanbod is voor vrouwelijke rensters. “Veel mensen waarschuwden me dat ik veel hooi op mijn vork nam, maar ik

Lees meer »

EXCLUSIEF. Regi en Kristel in eerste dubbelinterview als man en vrouw: “Docusoap niet gemaakt om onze exen te pesten”

Noem het tortelachtig. Noem het klef. Noem het er los over. Kan allemaal zijn, maar de liefde waar Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) elkaar mee overstelpen, is écht. Hun huwelijk in Zuid-Afrika, live op tv, werd druk becommentarieerd, net als hun docusoap. Die venijnige reacties werpen een schaduw over hun diepe geluk, vertelt het bruidspaar in een exclusief

Lees meer »