Krantenkoppen

Supporters RWDM na wangedrag harde kern: ‘Uiting van onze identiteitscrisis’

De sfeer rond RWDM wordt almaar grimmiger, met het oproer en de stopgezette wedstrijd van zondag als nieuw dieptepunt. Hoe kon de euforie van de promotie naar de hoogste klasse zo snel omslaan in woede en frustratie?

Meer krantenkoppen in België

“Slechte rolverdelingen, gemiste observaties en mensen die in slaap vielen”: deelnemers ‘Kamp Waes’ gaan grandioos de mist in

“Schandalig.” Meer dan één woord had drilinstructeur Fly niet over voor de manier waarop de rekruten in ‘Kamp Waes’ hun ultieme missie aanpakten. Eén superkandidaat stak er bovenuit, maar voor de rest was iedereen “grandioos gebuisd.” De opeenstapeling van foute beslissingen en misverstanden zorgde voor frictie bij de kandidaten. “Kleine tip, Jolan. Als je niet wil slapen, ga dan niet

Lees meer »

Sven Pichal vraagt parket om extra onderzoek

Het parket is klaar om ex-radiopresentator Sven Pichal (44) te vervolgen voor het bezit en de verspreiding van beelden van seksueel kindermisbruik. De zogenaamde eindvordering is er. Maar Pichal zelf wil dat er nog extra onderzoek gebeurt, zo schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Wie was ‘Dokter XTC’ Danny Leclère (34): “De formule van de perfecte xtc-pil stond op een A4’tje onder zijn autozetel”

Afgestudeerd als brave huisarts en enkele jaren later doodgeschoten als steenrijke drugsbaron. Danny Leclère (34) heeft een tweede leven gekregen in de nieuwe reeks ‘Bad Bad Belgium’ op Streamz. Maar hoe wordt een man uit Hasselt de uitvinder van de perfecte xtc-pil? Hoe komt hij aan het hoofd van het allereerste drugsimperium van de Lage Landen? En, wie bracht hem

Lees meer »

Lening aan Lago-zwembad goedgekeurd:“Financiële bijsturing noodzakelijk”

De gemeenteraad in Zwevegem heeft de lening aan het LAGO-zwembad nu ook officieel goedgekeurd. Zwevegem leent zo’n 1.537.203 euro aan LAGO. Tijdens de raad vormde enkel de afgesproken verdeelsleutel tussen Kortrijk en Zwevegem (58/42) nog een klein obstakel.
The post Lening aan Lago-zwembad goedgekeurd:“Financiële bijsturing noodzakelijk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ultieme aanval op Europese natuurherstelwet ingezet

Het Europees Parlement houdt vandaag in Straatsburg zijn finale stemming over de compromistekst over de natuurherstelwet. Onder druk van de boerenprotesten is een meerderheid van de EVP van plan tegen te stemmen, waardoor het opnieuw nipt kan worden.

Lees meer »

Belevingscontainer toont hoe bedrijventerreinen kunnen helpen in strijd tegen water

Bedrijventerreinen kunnen een flink steentje bijdragen in de strijd tegen wateroverlast en droogte. Om dat kracht bij te zetten, streek het project Vlaanderen Waterproof donderdag neer op het bedrijventerrein Tielt Noord. Bezoekers konden er ontdekken welke maatregelen er samen genomen kunnen worden.
The post Belevingscontainer toont hoe bedrijventerreinen kunnen helpen in strijd tegen water appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vakanties, luxevluchten en boottochten op kosten van NRA: wapenlobbyist Wayne LaPierre veroordeeld voor corruptie

De Amerikaanse wapenlobbyist Wayne LaPierre, de voormalige voorzitter van de National Rifle Association, is samen met verschillende hooggeplaatste leden van de NRA schuldig bevonden aan financieel wangedrag en corruptie. De jury kwam na een week beraadslagen tot de conclusie dat de vroegere NRA-voorzitter geld van de wapenvereniging gebruikte voor vakanties, luxevluchten voor zijn familieleden en jachttochten.

Lees meer »

België wil hulp droppen boven Gaza

14:02 Het Belgisch leger heeft een team naar Jordanië gestuurd om een operatie voor te bereiden waarbij een Belgisch transportvliegtuig hulpgoederen boven Gaza zal droppen. Zo wil ons land de humanitaire no…

Lees meer »