Krantenkoppen

Te weinig voordeeltickets Rock Werchter voor omwonenden: “En we hebben al zoveel overlast”

Door de stormloop op de voordeeltickets voor Rock Werchter 2024, liepen vooral veel inwoners uit Rotselaar dit jaar hun korting mis. En dat kan op weinig begrip rekenen.

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge trekt weer naar het koude noorden, Union naar de hel van Istanboel in achtste finales

The road to Athens leidt voor Club Brugge en Union langs Noorwegen en Turkije. Club heeft weinig excuses tegen Molde FK, een ploeg die vergeleken kan worden met Bodo. Union trekt naar de hel van Istanbul – het ontmoet Michy Batshuayi en Fenerbahçe. In de Europa League spelen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere tegen respectievelijk Brighton en Sporting.

Lees meer »

Niels opent fietsenzaak langs Leieboorden

De nieuwe fietsenzaak ‘Longcut Cycles’ vind je aan de Vrijdomkaai 1 langs de Leie. De fietshandel met bijhorende attributen, accessoires en een open atelier, opent officieel de deuren op 17 maart. Niels Kinds genoot een opleiding industrieel ingenieur in Kortrijk en daarna een opleiding herstellingen en onderhoud van fietsen en bijhorend fietsmateriaal. Hij komt uit Roeselare en is gestart in

Lees meer »

Het Messi-getreiter wordt ‘m opnieuw teveel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisterenavond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3 overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van CR7 niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »

Verdachte (25) opgepakt voor home-invasion bij de Pfaffs

De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft een verdachte opgepakt voor de home invasion bij de familie Pfaff op 18 augustus vorig jaar. Het gaat om een 25-jarige man uit Charleroi. Carmen Pfaff kreeg toen enkele rake klappen en werd opgesloten in het toilet.

Lees meer »

Premier De Croo wil geen gunsttarief voor nieuwe staatsbon

Premier Alexander De Croo wil “als goede huisvader” optreden in de discussie over een fiscaal gunsttarief voor een nieuwe staatsbon. “Vlak voor de verkiezingen dit soort maatregelen nemen: ik vind dat je daar zeer voorzichtig in moet zijn”, zo maakte hij duidelijk in het VRT-programma De Ochtend.

Lees meer »

Bewakingsagente zingt en danst enthousiast mee tijdens optreden Taylor Swift en gaat viraal: “Geef haar opslag”

Niet enkel de aanwezige fans van Taylor Swift waren tijdens dit optreden in Melbourne enthousiast. Ook Lynda Britten, een bewakingsagente tijdens het evenement, bleek duidelijk een Swiftie te zijn. Zo bewees een video waarin de Australische op de tonen van ‘You belong to me’ woord voor woord kon meezingen en enkele danspasjes bovenhaalde. “Toen het nummer begon, kon ik het

Lees meer »

“Geen Miss België zonder extra security”: iedereen door metaaldetector na verijdelde aanslag vorig jaar

De kroon is opgeblonken, de metaaldetector en de extra horde politieagenten staan klaar. Na de verijdelde aanslag vorig jaar laat het Comité van Miss België niets aan het toeval over bij de verkiezing zaterdag in Plopsaland De Panne. “Ik wil dat iedereen zich veilig voelt en weet dat er overal controle is”, zegt organisatrice Darline Devos (59). “We dragen dat

Lees meer »

Multicultureel festival Multi-City gaat dit jaar niet door

Het multiculturele minifestival Multi-City, dat in mei vorig jaar een succesvolle eerste editie kende op het Mariakerkeplein in Mariakerke, zal in 2024 niet plaatsvinden.
The post Multicultureel festival Multi-City gaat dit jaar niet door appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frank en Darline zeggen Hotel Malleberg vaarwel

Frank Vienne (67) en Darline Van Lersberghe (64) trekken op 29 februari voor het laatst de deur dicht van Hotel Malleberg. Na een carrière van 35 jaar in het hotelwezen, die begon bij hotel Luca in 1989, kiezen ze voor een welverdiend pensioen. “Als zelfstandig ondernemer in Brugge is het toerisme de mooiste sector”, zegt Frank.
The post Frank en

Lees meer »

Oostendse UiTPAS-houders schenken 400 filmtickets aan sociale partners

De stad Oostende organiseerde voor de vierde keer een UiTPAS-omruilactie voor het goede doel. UiTPAS Oostende is dé vrijetijdspas waarmee je voordelig aan vrijetijdsactiviteiten deelneemt. Houders van een UiTPAS werden opgeroepen om 10 UiTPAS-punten te doneren. Per 10 punten werd een filmticket geschonken aan een kind of jongere uit een kwetsbare thuissituatie. Er werden 4.000 punten gedoneerd door 215 gulle

Lees meer »