Krantenkoppen

Tom Waes koopt zeiljacht om programma’s mee te maken: “We kunnen er een ecologisch verhaal mee vertellen”

Na ‘Reizen Waes’ krijgen de kijkers in de toekomst misschien een milieuvriendelijke versie voorgeschoteld: ‘Zeilen Waes’. Wereldreiziger en programmamaker Tom Waes (55) laat momenteel een zeiljacht bouwen om daar later tv-programma’s mee te maken en zo zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. “Maar eerst nog leren zeilen.”

Meer krantenkoppen in België

Winst voor Gidos Gits op Open Vlaams Kampioenschap Boccia

Gidos Gits nam met succes deel aan het Open Vlaams Kampioenschap Boccia in de Topsporthal in Gent. Maar liefst vijf van de zeven spelers gingen naar huis met een medaille. Boccia is vergelijkbaar met petanque en is een paralympische discipline. Op de foto zien we in BC1- klasse de gouden medaille die Kevin Vercaemer mocht
The post Winst voor Gidos

Lees meer »

LIVE. Eén dode en tot 15 gewonden bij schietpartij op overwinningsfeest Super Bowl met miljoen toeschouwers

Tijdens een overwinningsfeest van de spelers van de Super Bowl is één persoon overleden bij een schietpartij in Kansas City. 10 tot 15 personen raakten gewond. Dat meldt de hoofdcommissaris van de politie van Kansas City tijdens een ingelaste persconferentie. Twee gewapende personen zijn aangehouden. De parade werd georganiseerd vanwege de Super Bowl-winst van de Kansas City Chiefs.

Lees meer »

David Martijn (Goose) maakt indringende soundtrack voor ‘Holy Rosita’

Sinds woensdag loopt de film Holy Rosita van de Waregemse regisseur Wannes Destoop in de zalen. David Martijn van Goose verzorgde hiervoor de soundtrack, nadat hij eerder al eentje maakte voor De Dag, War of the Worlds, De Twaalf en 1985. Voor die laatste kreeg hij onlangs nog een Ensor uitgereikt.
The post David Martijn (Goose) maakt indringende soundtrack voor

Lees meer »

Brevetuitreiking Hartveilig , EHBO en helpers in Diksmuide

In het gemeentehuis van Diksmuide werden ruim dertig geslaagden van de cursussen Hartveilig, EHBO en helper gevierd. Onder de geslaagde ook acht leerlingen en twee leerkrachten van de afdeling gezondheidszorg, verzorging, basiszorg en ondersteuning van het GO! Atheneum Diksmuide. Burgemeester Lies Laridon en schepenen Marc De Keyrel, Martin Obin, Greet Dever en Katleen Winne reikten
The post Brevetuitreiking Hartveilig ,

Lees meer »

“45 bomen waren dood, 49 verkeerden in slechte conditie”: Langemark velt bijna 100 bomen

Op basis van een inventarisatie die een bomenplanner van Regionaal Landschap Westhoek laat het gemeentebestuur van Langemark deze winter 94 bomen vellen en één haag rooien. Het gaat onder meer om 27 populieren op de sportcampus en zes bomen in het Vijverpark. “Alle gerooide bomen zullen vervangen worden door een nieuwe aanplant”, zegt schepen Laurent Hoornaert (TOPE8920).
The post “45

Lees meer »

“Ze heeft carrière gemaakt door van anderen te stelen”: nieuw album levert Jennifer Lopez veel kritiek op

“Ze zingt zo vals als een kat” en “Ze werd beroemd door het stelen van andere talentvolle artiesten”. Het internet is allesbehalve mals voor Jennifer Lopez (54). De wereldberoemde zangeres brengt op vrijdag 16 februari haar eerste album in tien jaar tijd uit, maar daar zit lang niet iedereen op te wachten. Op sociale media wordt haar muzikale carrière volledig

Lees meer »