Krantenkoppen

Vals alarm bij Brugse basisschool nadat werknemers vreemde geur waarnemen in gebouwen

Maandagochtend dachten werknemers van de kleuter- en basisschool Sint-Andreas, in de Jacobinessenstraat in Brugge, een ammoniakgeur in de gebouwen waar te nemen. Uit voorzorg werd de brandweer opgeroepen.

Die kwam ter plaatse en voerde in de gebouwen verschillende metingen uit, maar kon geen ammoniak of andere toxische stof vaststellen. Na de controle werd alles veilig verklaard. De lessen en de leerlingen ondervonden geen hinder van het gebeuren.

The post Vals alarm bij Brugse basisschool nadat werknemers vreemde geur waarnemen in gebouwen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kan Alcatraz in Kortrijk enige Belgische AC/DC festival overtreffen dit jaar?

Komt AC/DC na jaren van stilte terug naar België, dan plant Live Nation het in op een dag gelijktijdig met Alcatraz in Kortrijk. Hoewel het festival mooi op route ligt in de andere tourdata en wellicht niet anders kon geplaatst worden pikt het toch bij de bezoekers van het gezelligste metalfestival in West-Vlaanderen.
The post Kan Alcatraz in Kortrijk enige

Lees meer »

Elise Roels combineert rol van sexy stoeipoes in ‘Thuis’ met job in onderwijs: “De les over seksuele voorlichting? Ik zie er tegenop”

‘Thuis’ ging de afgelopen weken over de tongen. Niet in het minst omdat de voorheen brave Emma uit de VRT 1-soap nu als een sexy stoeipoes te zien is. Maar zo verleidelijk ze ’s avonds op televisie is, zo serieus staat Elise Roels overdag als lerares in het middelbaar voor de klas. “Eerlijk gezegd had ik wel wat schrik”, geeft

Lees meer »

De kinderen van Staf Coppens zijn zeer straf bezig: “Hun prestaties haalden zelfs de Zweedse kranten”

‘Stafkes Straffe Kost’ krijgt een nieuwe betekenis. Op het Zweedse kampioenschap kunstschaatsen veroverde Nora (14), dochter van Staf Coppens (43), zopas de bronzen medaille. Zoon Beau (16) stond vorig jaar al op dat podium. Worden de twee straks een internationaal succes? Drievoudig Olympiër Kevin Van Der Perren fileert hun prestaties en legt uit wat daarvoor nodig is. “Het mentale aspect

Lees meer »

Vakbonden huishoudhulpen betogen in Brussel en besmeuren gebouw BNP Paribas Fortis met “pek en veren”

In Brussel hebben de vakbonden ABVV, ACLVB en ACV samen met enkele honderden huishoudhulpen voor een beter loon betoogd. De vakbonden zijn boos omdat Federgon, de sectorfederatie van de dienstenchequebedrijven, de eindejaarspremie en de syndicale premie voorlopig heeft geschrapt. Het vakbondsfront vreest een verlies van om en bij de 400 euro voor de werknemers.

Lees meer »

Stiefopa (70) krijgt vier jaar cel voor smokkel van 75 kilo cocaïne

Een 70-jarige Nederlander is in beroep veroordeeld tot vier jaar cel met uitstel voor cocaïnesmokkel via de Zeebrugse haven. In zijn container werd 75 kilo coke aangetroffen. Zelf bleef hij altijd ontkennen.
The post Stiefopa (70) krijgt vier jaar cel voor smokkel van 75 kilo cocaïne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een écht alleenstaande moeder kijkt naar ‘Astrid & Natalia’: “Ik zie deze twee vrouwen vooral met luxeproblemen worstelen”

Een maand lang ruilen Astrid en Natalia hun glamoureuze leven in voor een leven als alleenstaande mama’s. Met échte jobs en een minimumloon keren ze ‘back to reality’. Hoe kijkt een echte alleenstaande mama naar dit armoede-experiment? Wij namen de proef op de som met Natasja(41), mama van drie en in schuldbemiddeling. “Klagen over een lelijke vloer? Wees blij dat

Lees meer »

Werkstraf voor verkeersagressie in fietsstraat

Een twintiger uit Holsbeek heeft voor de Brugse rechtbank 80 uur werkstraf gekregen voor feiten van verkeersagressie in een fietsstraat. Zijn halfbroer werd vrijgesproken.
The post Werkstraf voor verkeersagressie in fietsstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »