Krantenkoppen

Veel strengere straffen op voyeurisme dan exhibitionisme: Eddy Snelders riskeert tot 15 jaar cel

Naast exhibitionisme is ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (64) nu ook in verdenking gesteld voor voyeurisme. Wanneer het slachtoffer jonger is dan 16 jaar, dan staan daar straffen op tot 15 jaar cel.

Meer krantenkoppen in België

Europese speelgoedmakers waarschuwen voor “onveilig” speelgoed bij Chinese webwinkel Temu

De Europese speelgoedindustrie stelt de kwaliteit van speelgoed verkocht op de Chinese webwinkel Temu aan de kaak. Toy Industries of Europe kocht er negentien stuks speelgoed, waarvan geen enkel volledig in regel was met de EU-regels. Bovendien was er bij achttien van de negentien sprake van een “reëel veiligheidsrisico”, zegt de belangenorganisatie dinsdag.

Lees meer »

“Hoeveel boete kregen de Reuzegommers? Money always wins in België”: influencer Acid reageert aangeslagen op veroordeling

Influencer Acid, Nathan Vandergunst, reageert duidelijk aangeslagen op zijn veroordeling voor elektronische belaging. De rechtbank sprak een celstraf met uitstel uit en de Youtuber moet ook een boete en een schadevergoeding betalen. "Geld dat ik liever op de rekening van de familie van Sanda Dia had zien verschijnen dan op de rekening van de familie die een bijdrage had in

Lees meer »

Badmintonclub Oostende trekt kaart van de jeugd: “We willen vooral dat ze plezier beleven”

De Oostendse Badmintonclub is er voor de jeugd, recreatieve en competitieve spelers. De jeugdwerking, met nu zo’n 65 leden, is een belangrijke pijler binnen de club. “Iedere jongere ontplooit zich op zijn of haar tempo.”
The post Badmintonclub Oostende trekt kaart van de jeugd: “We willen vooral dat ze plezier beleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot 1.000 boetes per uur: Verlinden breidt capaciteit politie uit

Extra man- en vrouwkracht bij de federale politie moet het straks mogelijk maken om jaarlijks tot 9 miljoen verkeersovertredingen te verwerken. De flitspalen langs gewestwegen en de mobiele flitsapparatuur zullen door die uitbreiding ook continu kunnen flitsen, zo staat vandaag in ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke en Ruben Van Gucht over de koers en het commentaar: “Ik zat naar een andere zender te kijken. Dramatisch”

Hoera, ’t is koers! Tijd voor Karl Vannieuwkerke (53) en Ruben Van Gucht (37) om plaats te nemen in de commentaarcabine en te doen wat ze het liefste doen: de schoonste sport ter wereld van commentaar voorzien. “De adrenaline neemt het soms over. Het gevoel van bijna in je scherm te willen kruipen als er iets groots gebeurt.”

Lees meer »

Pikante ochtendduik van Katja Schuurman verwijderd door Instagram, maar actrice slaat terug met nog blotere beelden

Katja Schuurman (48) pikt het niet dat haar video gecensureerd wordt door Instagram. De Nederlandse actrice deelde een gedurfde video waarin ze poedelnaakt een ochtendduik nam. Volgens het platform overschrijdt ze daarmee een grens en daarom werd haar video niet veel later verwijderd. Maar dat houdt Katja niet tegen. Ze slaat terug met een nog blotere foto waarop duidelijk haar

Lees meer »

Brug in aanbouw ingestort in Nederland: vier gewonden, drie zwaargewond

In het Nederlandse Lochem, is een deel van een brug in aanbouw op de Goorseweg ingestort. Er zitten mensen bekneld, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, maar hoeveel is nog niet bekend. Er zijn in ieder geval vier gewonden, waarvan drie zwaargewond gemeld. De hulpdiensten zijn aanwezig en er zijn ook traumahelikopters opgeroepen.

Lees meer »

“Meer dan 20 meter lang”: Vincent (53) maakt nieuwe TV-banner voor Kuurne-Brussel-Kuurne

Vincent Salembier (52) uit Kuurne is momenteel nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor zijn traditionele Kuurne-Brussel-Kuurne -banner, die hij zondag tijdens de live uitzending van de wielerwedstrijd aan elke TV-kijkende wielerliefhebber wil tonen. Als hij gelukt in zijn opzet, is het na 2021 en 2023 de derde keer dat Vincent met zijn banner op televisie kan komen.
The

Lees meer »

België haalt klimaatdoelstellingen niet: Europese Commissie spoort ons land aan om “inspanningen aanzienlijk te verhogen”

De Europese Commissie vraagt België om bijkomende maatregelen te nemen om de uitstoot van broeikasgassen door het verkeer en gebouwen sterker in te perken en meer hernieuwbare energie te gebruiken. Met het huidige plan zal ons land de bindende doelstellingen niet halen. Dat staat in de aanbevelingen over het Belgische energie- en klimaatplan die de Commissie vrijdag heeft gepubliceerd. Tegen

Lees meer »