Krantenkoppen

Verrassing bij ‘Big Brother’: Nederlandse Ashley doet opnieuw mee

She’s back. Nadat ze zaterdag als allereerste bewoner moest opstappen bij ‘Big Brother’, krijgt de Nederlandse Ashley een nieuwe kans in het huis. Een handigheidje dat ze te danken heeft aan de Vlaamse kandidate Sonja, die het zondag voor bekeken hield.

Meer krantenkoppen in België

Voerenaren positief over mogelijke komst van Einsteintelescoop

Op de eerste infoavond over de Einsteintelescoop in Voeren hebben de inwoners positief gereageerd op de mogelijke komst van de telescoop. De telescoop wordt een ondergronds meetstation dat zwaartekrachtgolven zal meten en komt mogelijk op het drielandenpunt in Voeren. Inwoners hadden vooral vragen over de impact op de omgeving.

Lees meer »

Engie krikt winstverwachtingen op

08:24 Terwijl de omzet met 12 procent terugviel, wist de Franse energiegroep in 2023 de winst toch op te drijven in lijn met de verwachtingen. Engie verhoogt haar winstprognoses voor 2024.

Lees meer »

Velt trekt het nieuwe tuinseizoen op gang

Met een aantal lezingen, inspelend op de klimaatveranderingen, en een eerste tuinclub van het jaar, trekt de vereniging voor ecologische leef- en teeltwijze Velt het tuinseizoen op gang.
The post Velt trekt het nieuwe tuinseizoen op gang appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Van Peteghem verdedigt roerende voorheffing van 15 procent op nieuwe staatsbon: “Bertrand wil niet dat dit een succes wordt”

Als het verlaagde tarief van 15 procent roerende voorheffing op de nieuwe eenjarige staatsbon er niet komt, zou dat volgens minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) “onverantwoord” zijn. Dat heeft hij vanmiddag gezegd in de studio van VTM NIEUWS. Van Peteghem gelooft dat staatssecretaris van Begroting Alexia Bertrand (Open Vld) een negatief advies heeft gegeven omdat ze “niet wil

Lees meer »

“Het tempo van het leven ging te snel”: Sergio Herman praat voor het eerst over zijn scheiding van Ellemieke

Normaal houdt hij de lippen stijf op elkaar over zijn privéleven, maar vanavond laat Sergio Herman (53) in zijn hart kijken. In ‘Sergio over de grens’ vertelt hij voor het eerst openhartig over zijn scheiding. Met dank aan acteur Frank Lammers (51), die hem uit zijn schulp kan lokken. Er ontluikt een gesprek over waarom hij in 2021 brak met

Lees meer »