Krantenkoppen

Voor miljoenen aan luxe sportwagens verstopt in oud Brussels pakhuis

In een oud pakhuis in centrum Brussel is een opmerkelijke vondst gedaan. Een twintigtal zeldzame Ferrari’s en Porsches stond er stof te vergaren, tot het Aalterse bedrijf Oldtimerfarm vorig jaar op de hoogte werd gebracht van de collectie. Binnenkort worden de wagens te koop aangeboden.

Meer krantenkoppen in België

Griekenland woest na modeshow voor Parthenonfriezen in Londen

Griekenland reageert woedend op het feit dat het British Museum zaterdag als onderdeel van de London Fashion Week een modeshow heeft georganiseerd voor de friezen van het Parthenon. De teruggave van de marmeren sculpturen, ook bekend als de ‘Elgin Marbles’, is al vele jaren een discussiepunt tussen Griekenland en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »

Stefan Cardoen verlaat Visie en wordt onafhankelijk gemeenteraadslid in Moorslede

Gemeenteraadslid Stefan Cardoen verlaat in Moorslede de fractie Visie en gaat de komende maanden in de gemeenteraad als onafhankelijke zetelen. Om te beginnen vanaf de komende gemeenteraad volgende week donderdag. Hij zetelt al sinds september 2000 in de gemeenteraad en was jarenlang een trouwe pion van Visie, de partij van burgemeester Ward Vergote. In september 2000 volgde hij als gemeenteraadslid

Lees meer »

De Droomfabriek maakt dromen van Ferro en Carine waar: spelen in een levensgrote caviakooi en gewekt worden zoals de Britse queen

In de derde aflevering van De Droomfabriek zaterdag werden de wensen van drie West-Vlamingen waargemaakt. Het verhaal van de kleine Louis uit Oostkamp lees je hier, maar ook de dromen van Fero en Carine waren verre van alledaags.
The post De Droomfabriek maakt dromen van Ferro en Carine waar: spelen in een levensgrote caviakooi en gewekt worden zoals de Britse

Lees meer »

“In één snelle beweging deed hij z’n broek open”: het trieste verhaal van Hollywoodsterretje Shirley Temple

“Ik heb maar twee jaar gehad om een kind te zijn.” Aan het woord: wijlen Shirley Temple, die haar acteercarrière begon als peuter en tegen haar zevende verjaardag al was uitgegroeid tot de lieveling van Hollywood. Maar glamour was vaak ver te zoeken in haar leven als filmster. Van uitbuiting tot pedofielen: Temple, tien jaar geleden overleden, moest geloven aan

Lees meer »

LIVEBLOG ALGARVE. Ploegmaats Evenepoel maken tempo – zes leiders, met drietal van Uno-X Mobility, ruim twee minuten voor

De eerste aankomst bergop in de Ronde van de Algarve. Remco Evenepoel is de uitgesproken topfavoriet, maar ook Wout van Aert kan misschien overleven. In de tweede rit tussen Lagoa en Alto da Foia moeten de renners 171.9 kilometer afleggen. Krijgen we een Belgisch onderonsje voor de zege ? Volg het op de voet op HLN, u kan de wedstrijd

Lees meer »

Vriendentrio bundelt krachten als ‘De Stravius Brouwers’: “We maakten bier voor liefhebbers zoals wij: eerlijk en stoer”

Bart Tydgat (46) uit Wijtschate, Benny Eeckhout (41) uit Bovekerke en Kristof Delcroix (41) uit Zandvoorde heten voortaan De Stravius Brouwers en brengen eind deze maand hun twee straffe bieren op de markt, de Stravius Tripel en de Stravius Quadrupel. “Stravius is onze held uit een ver verleden. Ook hij ging ten strijde tegen de moeilijkheden die op zijn pad

Lees meer »