Krantenkoppen

Voorzitter extreemrechtse partij Alternative für Deutschland laat ballonnetje van ‘Dexit’ op

De Brexit was “een voorbeeld voor Duitsland”, vindt Alice Weidel van de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland. Als AfD aan de macht komt, wordt een referendum mogelijk, zegt ze.

Meer krantenkoppen in België

Trotse Kim Kardashian deelt beelden van zoon Saint aan de hand van Lionel Messi, maar daar komt meteen storm van kritiek op

Kim Kardashian heeft op haar socials een video gedeeld waarin zoon Saint (8) te zien is aan de zijde van voetballer Lionel Messi. Tijdens de wedstrijd tussen Inter Miami en L.A. Galaxy mocht Saint mee het veld op met de kapitein. Al komen daar ook meteen verschillende haatreacties op. Van “hopelijk kan hij voetballen” tot “over privileges gesproken” en “met

Lees meer »

Poetin houdt State of the Union voor Russisch parlement: “Risico op kernoorlog bij inzet NAVO-troepen in Oekraïne”

De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag zijn jaarlijkse State of the Union gehouden in het Russische parlement. De speech kwam twee weken voor de presidentsverkiezingen en was voor Poetin een uitgelezen kans om de belangrijkste punten van zijn binnenlands en buitenlands beleid uiteen te zetten. Hij dreigde onder meer met het inzetten van kernwapens en “het einde van onze

Lees meer »

Frituur De Frietpost springt op de kar van Droomfabriek-actie: gratis grote friet voor schrikkeljarigen

Jarig op 29 februari? Dan kan je donderdag gratis een grote friet met een snack naar keuze eten bij De Frietpost in Tielt. Daarmee geeft uitbater Sies Baert gevolg aan een oproep die eerder door het VRT-programma De Droomfabriek gelanceerd werd.
The post Frituur De Frietpost springt op de kar van Droomfabriek-actie: gratis grote friet voor schrikkeljarigen appeared first on

Lees meer »

Vals Facebookprofielen van presentator Xavier Taveirne proberen Radio2-luisteraars op te lichten

Er gaan enkele valse Facebookprofielen rond van Xavier Taveirne, die sinds kort het programma ‘Winwin’ presenteert op Radio2. Die oplichters doen zich voor als Xavier en delen cadeaus uit of vreemde links die tot phising kunnen leiden. Xavier wil nu op Facebook mensen waarschuwen voor die valse profielen en roept op om ze ook te rapporteren. “Ik zou dat nooit

Lees meer »

“Blijf gefocust op seizoensstart”: Horner reageert kort nadat anonieme bron vermeend WhatsApp-gesprek met jongedame lekt

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten die de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag zou hebben gestuurd. Horner zelf kwam intussen met een (kort) statement. “Ik reageer niet op anonieme speculaties.”

Lees meer »

Nordin Behaeghel is spits bij Excelsior Zedelgem

Excelsior (1e) startte de competitie met nul op 15 en pakte vervolgens uit met een stevige remonte. Op 6 januari van dit kalenderjaar hervatte het kampioenschap. Na vier duels zonder oogst volgde een stuntzege in Boezinge. In Waregem gingen de jongens van Marc Calleeuw daarna zwaar de boot in. Zopas werd de zespunter in eigen huis tegen Moen met 0-1

Lees meer »

Na drie bekende voetballers en Kobe Bryant beëindigt ‘seksverslaafd’ model relatie met toptennisser

Het einde van een Italiaans liefdesverhaal. Matteo Berrettini (27), in 2021 nog verliezend finalist op Wimbledon, is niet langer samen met Melissa Satta, een 38-jarig model en tv-presentatrice voor Sky Italia en Mediaset. Satta, wiens pikante bedonthullingen tijdens een eerdere relatie een eigen leven zijn gaan leiden, was eerder al samen met Christian Vieri, John Carew, Kevin-Prince Boateng – met

Lees meer »

Nu al derde Antwerpse advocaat vervolgd in Sky ECC-zaak: “Hij gaf crimineel in Dubai tips hoe die geld kon witwassen”

De Antwerpse advocaat Jorgen Van Laer wordt vervolgd voor een poging tot witwassen en voor lidmaatschap van een criminele organisatie. Hij zou een cliënt die in Dubai verblijft, advies hebben gegeven over hoe hij crimineel geld kon witwassen. Van Laer zegt dat het om een oude zaak gaat. “Dit staat volledig los van de activiteiten van ons huidige kantoor.”

Lees meer »