Krantenkoppen

Vrachtwagen rijdt zich vast in zachte berm in Damme: A11 richting Antwerpen volledig afgesloten

Een moeilijke ochtendspits op de A11 richting Antwerpen op maandagochtend. In Moerkerke bij Damme, ter hoogte van de Damweg, kwam een vrachtwagen met de wielen van zijn oplegger in de zachte berm terecht en kwam vast te zitten.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op “Cookie-instellingen” te klikken.”

Op de A11 zijn werken aan de gang en het verkeer moet er over versmalde rijstroken. Door de vele regen en sneeuwval van de afgelopen dagen is de berm volledig verzadigd en kom je zo vast te zitten als je van de weg afwijkt. Door het voorval was er geen doorkomen meer aan en werd de weg richting Antwerpen afgesloten ter hoogte van het rondpunt in Westkapelle. Het takelen zal nog een tijd duren.

The post Vrachtwagen rijdt zich vast in zachte berm in Damme: A11 richting Antwerpen volledig afgesloten is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin viert 50 jaar met Italiaanse flair

Op zaterdag 22 juni zal het Centrum Ysara in Nieuwpoort vanaf 19 uur bruisen van leven ter ere van de 50ste verjaardag van de VZW Kiwanis Nieuwpoort Polder en Duin. De viering belooft een mooie avond te worden doordrenkt met Italiaanse charme, met als hoogtepunt een optreden van de Italiaanse Eros Ramazzotti tribute band, Dove c’è Musica.
The post Kiwanis

Lees meer »

ANALYSE. De eieren zijn bijna op, maar de tanks en roebels rollen vlot: zo goed boert de Russische ‘kalasjnikov-economie’

Met een spervuur van sancties hoopte het Westen Rusland op de knieën te krijgen. Maar vooralsnog lijkt dat niet te lukken. De Russische ‘kalasjnikov-economie’ – waar arbeiders in wapenfabrieken meer verdienen dan advocaten – beleeft juist een glansperiode, met ‘dank’ aan de verwoesting van Oekraïne, schrijft ‘de Volkskrant’. Geld en wapens genoeg voor Poetin, maar waarom klaagt de gewone Rus

Lees meer »

Meer dan duizend alcoholsloten geïnstalleerd vorig jaar

Vorig jaar werden in België 1.009 alcoholsloten geïnstalleerd, een aantal dat de stijgende trend van de afgelopen jaren bevestigt. Dat blijkt dinsdag uit cijfers die Belga opvroeg bij de federale overheidsdienst Mobiliteit. Midden januari liepen er 1.422 omkaderingsprogramma’s voor personen die rijden met een alcoholslot.

Lees meer »

Nederlandse ‘Steenrijk, straatarm’ lokt opnieuw veel reactie uit: “Geen reden om je zo te gedragen”

“Dus je wil een hamburger zonder rotzooi?” Er is opnieuw veel te doen rond het Nederlandse programma ‘Steenrijk, straatarm’. In de aflevering van woensdag kregen kijkers te zien hoe alleenstaande moeder Karin samen met haar dochter Noa op restaurant gaat. Het gedrag van die laatste deed echter bij heel wat kijkers de wenkbrauwen fronsen. “Verwend nest.”

Lees meer »

Tafelschuimer blijft na 50 keren nóg toeslaan: “Ik heb een alcoholprobleem”

Een 58-jarige Nederlander, oorspronkelijk uit Maastricht, riskeert zes maanden cel voor tien nieuwe feiten van afzetterij. Leonard T. pleegde eerder al vijftig gelijkaardige feiten, maar sloeg ook in 2023 nog tien keer toe, onder andere in Koksijde en Nieuwpoort. Hij zit nu in de gevangenis.
The post Tafelschuimer blijft na 50 keren nóg toeslaan: “Ik heb een alcoholprobleem” appeared first

Lees meer »

Zes maanden cel met uitstel na gevecht met collega

Een 29-jarige man uit Koksijde kreeg zes maanden cel met uitstel en 800 euro boete omdat hij een collega aanviel nadat ze het oneens raakten over het werk. Daarbij ging A.K. over de schreef vond de procureur. “Hij deelde niet alleen klappen uit, maar dreigde er ook mee om de vrouw en kinderen van het slachtoffer te vinden en te

Lees meer »

West-Vlaming Amar (25) en vriendin Sara (26) vreesden voor hun leven bij dodelijke brand in Valencia: “Uren moeten wachten voor we gered werden”

Menenaar Amar (25) en Portugese vriendin Sara (26) vreesden voor leven bij appartementsbrand in Valencia: “We moesten 2 uur wachten op de brandweer.”
The post West-Vlaming Amar (25) en vriendin Sara (26) vreesden voor hun leven bij dodelijke brand in Valencia: “Uren moeten wachten voor we gered werden” appeared first on KW.be.

Lees meer »