Krantenkoppen

Waarom u op tv geen herhaling zag van de winning goal van Union tegen STVV

Wie aandachtig naar Union-STVV keek, is het vast opgevallen: de winning goal van Kevin Rodriguez in minuut 97 werd niet herhaald. Hoe komt dat?

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG LOTING. Union mogelijks tegen Aston Villa of Fiorentina, Club tegen Ajax? Volg hier de loting van de Conference League

Club Brugge en Union gaan om 13 uur de trommels in voor de loting van de achtste finales van de Conference League. Grote namen als Aston Villa, Fiorentina, Lille en Ajax zijn daarbij mogelijke tegenstanders. Ook in de Europa League kennen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere straks hun opponenten. Volg de loting op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Vader van Bianca Censori slaat alarm na zedenschennis: “Kanye behandelt haar als een naakte trofee”

Een doorzichtig topje en een panty met niets onder of boven. Zelfs tabloid ‘Daily Mail’ zag zich genoodzaakt om de foto’s van Bianca Censori (29) te censureren. De vader van Kanye Wests (46) halve trouwboek slaat dan ook alarm: hij heeft genoeg van de ronduit schokkende, naakte outfits waarin zijn dochter rondparadeert. Hij eist een gesprek met de rapper om

Lees meer »

Grootste maritieme festival ‘Oostende voor Anker’ keert terug van 23 tot 26 mei

Naar aloude traditie zetten in mei zo’n 150 historische en authentieke schepen koers richting Oostende, dwars door internationale wateren. Want voor het 23ste jaar vindt het maritieme festival ‘Oostende voor Anker’ plaats. Omcirkel alvast 23 tot 26 mei in je agenda, want dan bewonder je vanop de kade in Oostende verschillende grandioze schepen én gooi je zélf de trossen los

Lees meer »

Torenflat in Valencia in lichterlaaie: zeker 4 doden en 14 gewonden, 19 mensen vermist

Bij een zware brand in een torenflat in Valencia zijn zeker vier doden en veertien gewonden gevallen. Dat hebben de hulpdiensten van de Spaanse kuststad gemeld. De brandweer is ook nog op zoek naar 19 vermisten, melden plaatselijke media onder verwijzing naar het gemeentebestuur. Volgens de hulpdiensten brak het vuur uit in een appartement op de vierde verdieping en verspreidde

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het hoofd van Acid. Zelfs experts zijn het erover eens: hij is twee personen in één lichaam

“Een blinde en verslavende drang naar volgers en views met het oog op aandacht en winstbejag”: het oordeel van de rechter voor Acid was niet mals. Maar heeft de rechter wel gelijk? Wij kijken in het hoofd van de youtuber en stellen vast dat hij bestaat uit twee totaal verschillende personen. En één detail doet vermoeden dat de rechter dacht

Lees meer »