Krantenkoppen

Wall Street op record | Chinese beurzen kwakkelen

05:58 De eerste grote test voor de recordrace van Wall Street komt deze week, met resultaten van kleppers als Netflix en Tesla.

Meer krantenkoppen in België

MVC Puskas Ardooie werkt aan uitbouw

Bij minivoetbalclub Puskas Ardooie hebben ze bekermatchen achter de rug. De A-ploeg uit eerste nationale ging er in de kwartfinales van de Beker van België na het nemen van schepcorners uit. De B-ploeg uit vierde nationale kon zich wel kwalificeren voor de halve finale, in de Beker van Vlaanderen.
The post MVC Puskas Ardooie werkt aan uitbouw appeared first on

Lees meer »

Nieuw boeiend seizoen met Tuinhier

Tuinhier Meulebeke houdt de traditie om met Lichtmis alle leden te trakteren op lekkere koffiekoeken. 170 leden gingen op de uitnodiging in en genoten van een boeiende avond.
The post Nieuw boeiend seizoen met Tuinhier appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Er brandt hier nog altijd een kaarsje voor Clarine”: na haar dood werd stiefzoon Dieter gezicht van café De Kiste

Nadat Clarine Coene, die 17 jaar café De Kiste op de hoek van de Krommewal- en Kistestraat runde, in 2020 overleed, werd haar stiefzoon Dieter Janssens (32) de patron van het café. “Er wordt hier nog vaak over Clarine gepraat, zo blijft ze ook voor altijd aanwezig in het café.”
The post “Er brandt hier nog altijd een kaarsje voor

Lees meer »

Boeren betogen opnieuw in Brussel

06:43 Er wordt maandagochtend opnieuw grote verkeershinder verwacht omwille van nieuwe boerenprotesten in Brussel. De Reyers-centrumtunnel, Tervurentunnel, Jubelparktunnel en Wettunnel zijn afgesloten voor …

Lees meer »

“Een prachtige verrassing”: Victor is onze nieuwe KW Beebee

De stemmen zijn geteld, onze nieuwe KW Beebee is bekend. Victor Catteeuw uit Ieper mag de titel een jaar lang dragen en rijft zo een waardebon van 1.000 euro van Supra Bazar én een fotoshoot binnen. “We zullen Victor later in geuren en kleuren over deze wedstrijd vertellen”, glunderen mama Jolien Mahieu en papa Laurent Catteeuw.
The post “Een prachtige

Lees meer »