Krantenkoppen

Wall Street: S&P500 stelt record nog wat scherper

19:18 De Amerikaanse beursindexen winnen maandag licht terrein. Gilead boekte tegenvallende onderzoeksresultaten met zijn experimentele kankermedicijn Trodelvy.

Meer krantenkoppen in België

Groen wil stopzetting onderhandelingen met Mercosur-landen

Het huidige voorstel voor een vrijhandelsakkoord tussen de Europese Unie en de Mercosur-landen (Brazilië, Argentinië, Paraguay, Uruguay) is onaanvaardbaar. Dat zegt de partij Groen maandag bij monde van haar covoorzitter Jeremie Vaneeckhout. Groen wil dat standpunt op de federale regeringstafel brengen en het ook aankaarten in het Vlaams Parlement, om zo de federale en de Vlaamse regering ertoe te bewegen

Lees meer »

Nooit eerder vertoonde beelden in ‘Ik vraag het aan’: zo klonk de 12-jarige Maksim Stojanac

In het VRT-programma ‘Ik vraag het aan’ blikt Maksim Stojanac (26) terug op het prille begin van zijn carrière. Het nummer ‘Hallelujah’ brengt hem terug naar het moment waarop de wereld voor het eerst zijn zangtalent hoorde. In de aflevering zingt niet Maksim het nummer, maar wel Portland-zanger Jente Pironet (32). Een grote verrassing, want Jente onderbrak zijn carrière enkele

Lees meer »

Meer dan 2 minuten en 17 keer draaien: bestuurder heeft alle moeite van de wereld om uit piepkleine parkeerplaats te raken

Stadsbewoners weten dat parkeren in het centrum van een grote stad geen sinecure is. Als je al een plekje vindt, moet je er eerst nog in kunnen parkeren én er nadien nog weer uit geraken ook. Dat laatste ondervond een bestuurder in New York. Het kostte de automobilist alle moeite van de wereld om uit een piepklein plekje te manoeuvreren.

Lees meer »

Fabrice Martin en SKT Ieper Two steviger derde in Eerste Landelijke: “Ons goed herpakt na een dipje”

SKT Ieper Two won afgelopen weekend met duidelijke 74-86-cijfers bij Red Vic Wilrijk. Een tweede overwinning op rij voor de jongens van coach Fabrice Martin na hun dipje van drie verlieswedstrijden. Zo behouden ze voorlopig hun derde plaats in eerste landelijke.
The post Fabrice Martin en SKT Ieper Two steviger derde in Eerste Landelijke: “Ons goed herpakt na een dipje”

Lees meer »

Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt

In de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde er omstreeks 3 uur een zwaar ongeval langs de Stationstraat in Moorslede. Een man reed er met zijn wagen vanuit Passendale naar het centrum van Moorslede toe, maar knalde plots tegen een geparkeerde wagen.
The post Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Genk kan tegen Club rekenen op steun van Courtois, die aftrap komt geven

Racing Genk neemt het zondag thuis op tegen Club Brugge. Zowel Genk als Club zijn nog niet zeker van hun plekje in de Champions’ play-offs, dus een driepunter is cruciaal voor beide ploegen. De thuisploeg wordt alvast gesteund door doelman Thibaut Courtois die er de aftrap komt geven. Volg alles op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Brecht Foré (KDC Ruddervoorde): “We zijn aan elkaar gewaagd”

Wordt de titelstrijd in derde B nog spannender? Of neemt Loppem een ernstige optie op het kampioenschap? Dat is de inzet van het duel tussen vice-leider KDC Ruddervoorde en algemeen leider Stormvogels Loppem.
The post Brecht Foré (KDC Ruddervoorde): “We zijn aan elkaar gewaagd” appeared first on KW.be.

Lees meer »