Krantenkoppen

Wie heeft Jonas (27) gezien? “Voor het laatst opgemerkt aan Torhoutse discotheek”

De politie, de Cel Vermiste Personen en het gerecht zijn op zoek naar de 27-jarige Jonas Heggermont uit Ingelmunster. De jongeman raakte zondagochtend vermist na een bezoekje aan de discotheek ‘Place 2 Party’ in Torhout. Zijn vrienden sloegen alarm omdat hij sindsdien spoorloos is. “Het gaat om een zeer onrustwekkende verdwijning”, klinkt het bij het gerecht.

Al anderhalve dag is de 27-jarige Jonas Heggermont uit Ingelmunster spoorloos. De man bezocht in de nacht van zaterdag op zondag discotheek ‘Place 2 Party’ in de Roeselaarseweg in Torhout. Die zaak verliet hij om 3.45 uur. Er bestaat zekerheid dat de man nog naar buiten stapte, dat werd bevestigd na onderzoek in de discotheek zelf.

Grote actie met speurhonden

Sindsdien ontbreekt echter elk spoor van hem. Het waren zijn vrienden die later alarm sloegen omdat ze Jonas nergens meer konden vinden. De man bleek ook niet te zijn thuisgekomen in Ingelmunster. Politie en parket zijn nu gestart met een grote zoekactie, zowel in Torhout als naar de wegen richting Ingelmunster. In Torhout rijden verschillende politiecombi’s over en weer in de straten rond de discotheek. Ook de Cel Vermiste Personen is intussen aangekomen om de zoekactie mee te coördineren. De politiehelikopter RAGO vloog al gedurende een tweetal uren de ruime omgeving af, zonder resultaat. Er worden intussen ook speurhonden ingezet. “De verdwijning is zeer onrustwekkend te noemen”, klinkt het bij het gerecht.

Opsporingsbericht

Het gerecht verspreidde intussen dit opsporingsbericht: “In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari 2024 omstreeks 03.45 uur werd de 27-jarige Jonas Heggermont voor het laatst gezien aan de discotheek “Place 2 Party” aan de Roeselaarseweg in Torhout. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Jonas is ongeveer 1 meter 74 lang en slank gebouwd. Hij heeft bruine ogen, kort lichtbruin haar en een stoppelbaard. Hij heeft een tatoeage op zijn linkerarm en draagt een bril.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jeans, een bruin hemd met rode ruiten en zwarte baskets.” (JH)

Heeft u Jonas Heggermont gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie via [email protected]. U kunt ook getuigen via het gratis nummer 0800/30 300.

The post Wie heeft Jonas (27) gezien? “Voor het laatst opgemerkt aan Torhoutse discotheek” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Mama van Kenza overleefde genocide in Rwanda: “Mijn ouders niet, maar mijn dochter is vandaag Miss België voor hén”

“Dank u, mama. Voor de Rwandese roots, en om mij in het Frans op te voeden.” Nog voor ze tot Miss België gekroond werd, bracht Kenza Ameloot (21) op het podium een uitvoerige serenade aan mama Joseline Gakire (68). Een wonder dat zij er vandaag überhaupt nog bij is. “Mijn beide ouders zijn vermoord in de genocide in Rwanda, maar

Lees meer »

Rijksweg van Roeselare gedeeltelijk afgezet om vrachtwagen weg te takelen

De Rijksweg van Roeselare tussen de Moorseelsesteenweg en Meensesteenweg wordt tot 11.30 uur afgezet. “In de richting van de Meensesteenweg moet een vrachtwagen getakeld worden, waarvan de as afgebroken is. En daar hebben we beide rijvakken voor nodig, daarom moet het verkeer in die richting plaatselijk omrijden”, zegt Carl Vyncke, woordvoerder van politiezone Riho.
The post Rijksweg van Roeselare gedeeltelijk

Lees meer »

“Ik wou af van het etiket ‘klein blondje in de wielerwereld’”: wie is Marion Rousse, die Patrick Lefevere scherp van repliek diende?

Marion Rousse laat niet met zich sollen na de denigrerende uitspraken van Patrick Lefevere. Portret van de partner van Julian Alaphilippe, die nog in België naar school gegaan is en zich als ex-renster, tv-consultant en directrice van de Tour des Femmes thuisvoelt in de wielerwereld. “Praten over koers is het liefste wat ik doe.”

Lees meer »

Michelin-koorts: krijgt ons land er morgen een nieuw driesterrenrestaurant bij? “Nieuw Hof van Cleve maakt opmars”

Krijgt ons land er morgen – op de jaarlijkse Michelin-ceremonie – een nieuw driesterrenrestaurant bij? Door het wegvallen van Hof van Cleve lijkt in de gastronomische hemel alvast een plekje vrijgekomen. Maar redeneren de immer strenge inspecteurs ook zo? Wij vroegen het aan enkele kenners. “Hof van Cleve zou weleens sneller kunnen terug zijn dan velen denken.”

Lees meer »

Lefevere nuanceert scherpe uitspraken die clan-Alaphilippe tegen de borst stootten: “Klinkt zonder context zwaarder dan uitgesproken”

Het zit er bovenarms op tussen Patrick Lefevere (69) en de clan-Julian Alaphilippe. Na enkele scherpe uitspraken van de CEO van Soudal Quick-Step over de mindere jaren van zijn Franse poulain in HUMO, heeft nu Marion Rousse, de 32-jarige partner van Alaphilippe (31), Lefevere van antwoord gediend. “Stop met lukraak te praten en toon meer respect en klasse.” Lefevere zelf

Lees meer »

Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue

Langs de Vrijbosroute ter hoogte van het Vijverpark komt er een recreatieve hotspot met een multimovepad, twee picknickbanken en zelfs een barbecuestel. De plechtige opening is pas voorzien eind maart. “Ideaal voor fietsers om te genieten van een welverdiende pauze”, zegt schepen van Toerisme Laurent Hoornaert.
The post Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue appeared first on

Lees meer »