Krantenkoppen

Wilson-tennisrackets en Salomon-loopschoenen trekken naar Wall Street

15:24 Amer Sports, de maker van Wilson-tennisrackets en de hippe Salomon loop- en trailschoenen, trekt naar Wall Street. Het wordt een test voor de markt van beursintroducties, die aan een tocht door de woe…

Meer krantenkoppen in België

Voetgangster (78) uit Knokke overleden na aanrijding door wagen

In het Oost-Vlaamse Eeklo is zaterdagavond een 78-jarige vrouw uit Knokke om het leven gekomen bij een aanrijding door een personenwagen. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, meldt de lokale politie.
The post Voetgangster (78) uit Knokke overleden na aanrijding door wagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonnebloemkinderen vieren carnaval

In de gemeentelijke basisschool De Zonnebloem mochten de kinderen op de laatste schooldag vooraleer de krokusvakantie van start ging, in hun leukste outfit naar school komen. En dat deden ze massaal. Velen hadden nog nooit zo’n gekke dag gehad op de leuke school. Ze maakten er een carnavaleske lesdag van. En de meesters en de
The post Zonnebloemkinderen vieren carnaval

Lees meer »

STREAMINGTIPS. Tijdreizen met Morgan Freeman en eten op verrassende plekken

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier.

Lees meer »

LIVEBLOG MILAN-ATALANTA (20u45). Milan-coach Pioli vol lof voor weerzien met De Ketelaere: “Hij doet het ongelofelijk goed”

Charles De Ketelaere en Atalanta proberen hun vierde plek in de stand, goed voor Champions League-voetbal, veilig te stellen. De teller van de ex-Club-speler staat al op zes goals en zes assists, mooie cijfers. Kan hij die nog wat oprikken op het veld van nummer drie in de stand AC Milan, bovendien nog steeds zijn moederclub? Volg het op de

Lees meer »

Gravel wordt groot: uit VS overgewaaide wielerdiscipline gaat hard bij zowel profs als recreanten

Een hype? Gravelfietsen is dat stadium al gepasseerd, de nieuwe wielerdiscipline is een blijver. In het najaar wordt in Leuven voor het eerst een WK gravel georganiseerd op Belgische bodem. Ex-veldrijder Erwin Vervecken is medeorganisator en believer van het eerste uur. En naast het competitieve circuit zoekt ook een grote groep recreanten het grind op. Het Antwerpse bedrijf PlugPlug kan

Lees meer »

“Prins William is jaloers op het succes van Harry’s Invictus Games”

Ooit waren ze onafscheidelijk, maar de relatie tussen de Britse prinselijke broers Harry (39) en William (41) is intussen serieus bekoeld. De stukgelopen band uit zich dan ook in jaloezie. Zo is de prins van Wales niet bepaald blij met het succes van de Invictus Games van zijn broer. Dat beweert royalty-expert Robert Jobson (59).

Lees meer »

Sven Mary blikt terug op ‘De expeditie: Groenland’: “Toen ik vertrok, had ik net een zware brand achter de rug”

“Op een bepaald moment voelde ik dat ik fysiek over mijn grenzen was gegaan.” Zelfs voor Sven Mary (52), die de meest complexe strafzaken tot een goed einde brengt, bleek z’n deelname aan ‘De expeditie: Groenland’ een harde noot om te kraken. Zeker omdat een specifieke verslaving plots weer de kop opstak. “Ik wilde niet cold turkey gaan, en een

Lees meer »

Russische oppositieleider Navalny onder grote belangstelling begraven, 128 personen opgepakt volgens NGO

Hoewel er een massa volk op de been was, verliep de begrafenis van Aleksej Navalny (47) betrekkelijk rustig. Wel werden er volgens een NGO 128 mensen opgepakt in Rusland. De Russische opposant werd vorige week vrijdag vermoedelijk vermoord door het regime van president Vladimir Poetin. Joelia Navalnaja, de weduwe van Navalny, verbrak vandaag de stilte: “Ik weet niet hoe ik

Lees meer »

Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag over ‘De Varkensboer’ vertellen in nieuwe expositie Het Kunstuur in Roeselare

De eerste tentoonstelling van Het Kunstuur zit er bijna op in Roeselare. Veel bezoekers hebben genoten van boeiende verhalen over 30 topwerken in de ontwijde Sint-Amandskerk. Op 1 april start een tweede tentoonstelling en een van de vertellers is Eline Vergauwe, de slagersvrouw van Slagerij Dries aan de kop van de vaart.
The post Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag

Lees meer »

Droomfabriek-eclair voor schrikkeljarige David Wemel bij bakkerij Soete:“Voor mijn elfde verjaardag”

De Droomfabriek lanceerde vorige zaterdag een oproep voor initiatieven om mensen te verrassen die maar eens om de vier jaar op 29 februari hun verjaardag kunnen vieren. Bakker Wouter Soete uit Heule liet weten dat iedereen die dan bij hem langskwam een eclair zou krijgen. Een van de schrikkeljarigen die zijn eclair kwam ophalen, was Groen-gemeenteraadslid David Wemel.
The post

Lees meer »

En als we nu eens de auto zouden afnemen en niet enkel het rijbewijs? Politierechter en advocaat over aanpak van hardnekkige verkeersdelinquenten

Hardleerse verkeersdelinquenten kruipen vaak achter het stuur ondanks een rijverbod. Middelvinger inbegrepen. De 45-jarige man die zondag stomdronken twee wielertoeristen de dood injoeg, reed al tien jaar zonder geldig rijbewijs. Kan de politierechter niet beter ook het voertuig in beslag nemen? “Dat doén wij ook”, zegt Siegfried Stallaert, politierechter in Aalst. Hoe vaak wordt dat toegepast? En wanneer kan het?

Lees meer »