Krantenkoppen

Winterplan van Wout van Aert eindigt met een knal

In een winter waarin hij vooral “naar het grotere plaatje moest kijken”, haalde Wout van Aert in zijn allerlaatste cross dan toch zijn gram. Na een doldwaze race in Benidorm nam hij de maat van Mathieu van der Poel. “Het was niet altijd gemakkelijk om mijn verwachtingen opzij te schuiven.”

Meer krantenkoppen in België

Studio Kohané speelt stuk ‘Met de zegen van de Heer’

Jeugdtoneelvereniging Studio Kohané speelt in het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart drie keer de komedie ‘Met de zegen van de Heer’ van auteur Karel Eens in een regie van Bastian Piepers en Johan Bonte.
The post Studio Kohané speelt stuk ‘Met de zegen van de Heer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Studenten organiseren obstakelrun voor kinderen in De Haan

Als onderdeel van de lesmodule Sport Business Project organiseren Howest-studenten Ward Verriest, Julie Kimpe, Gilles Plaete en Jekaterina Sciukina op vrijdag 29 maart een uniek sportevenement in Haneveld, bedoeld voor alle leerlingen van het derde tot en met zesde leerjaar uit De Haan.
The post Studenten organiseren obstakelrun voor kinderen in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand onthult cannabisplantage: Drie verdachten voor rechter

Drie mannen met de Albanese nationaliteit moesten zich dinsdagmorgen verantwoorden voor hun aandeel in een cannabisplantage. Die werd op 25 november 2022 ontdekt nadat er brand uitbrak. Er werden celstraffen tot 3 jaar gevorderd.
The post Brand onthult cannabisplantage: Drie verdachten voor rechter appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA pleit voor slimme slagbomen op hellingen Zeedijk

De Blankenbergse N-VA is niet te vinden voor de intentie van het stadsbestuur om de slagbomen aan de hellingen naar de Zeedijk tijdens de zomermaanden weg te nemen en overtreders te beboeten met ANPR-camera’s.
The post N-VA pleit voor slimme slagbomen op hellingen Zeedijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het personeel van de Eiffeltoren staakt, omdat het monument in slechte staat verkeert. Slecht nieuws, net in het jaar dat heel de wereld naar Parijs zal kijken….
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Zara Larsson poseert poedelnaakt op de cover van nieuw album: “Ik ben een zeer zelfzekere vrouw”

Als de echte godin van de liefde staat ze poedelnaakt op de cover van haar gloednieuwe album ‘Venus’. Zara Larsson (26), die vanavond optreedt in een nokvolle AB, valt niet te temmen. In een exclusief interview vertelt de Zweedse zangeres over haar overvloed aan zelfvertrouwen, het beheren van haar eigen muziek en haar ambitie als helikopterpiloot. “Vroeger maakte ik online

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky roept bondgenoten op militaire hulp “tijdig” te leveren

Het was zaterdag precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Verschillende regeringsleiders, waaronder onze premier Alexander De Croo, bezochten dan ook de Oekraïense hoofdstad. Tijdens zijn verblijf pleitte De Croo voor het vrijgeven van de rente op in Europa bevroren Russisch geld. Het gaat om ruim 260 miljard euro, waarvan 95 procent in ons land geparkeerd staat. Dat kan

Lees meer »

Vooruit pakt uit met ‘groene’ kandidaat

De kandidatenlijst van Vooruit voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober krijgt verder vorm. Met Bert Taveirne staat er ook een lid van de partij Groen op de lijst van de Ingelmunsterse socialisten. Vooruit is de eerste partij die een naam bekend maakt.
The post Vooruit pakt uit met ‘groene’ kandidaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump moet van rechter in totaal 454 miljoen dollar betalen in fraudezaak

De Amerikaanse oud-president Donald Trump moet van de rechter in New York in totaal 454 miljoen dollar (419 miljoen euro) betalen in het fraudeproces tegen hem. Bovenop de boete van bijna 355 miljoen dollar die de rechter hem vorige week oplegde, komt nog eens 99 miljoen dollar aan rente. Dat staat in een officiële bekendmaking die de rechtbank vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »