Krantenkoppen

Zelfs antiprogressieve posterboy DeSantis kan populariteit niet verzilveren tegen Trump

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Dimitri Callewaert voor het tweede jaar op rij ‘Prins Carnaval’: “Carnavalist in hart en nieren”

Naar jaarlijkse traditie werd in de Kokpit (raadzaal) van Koksijde de aftrap gegeven voor de carnavalsfestiviteiten met de aanstelling van Prins Carnaval en zijn Schildknapen. Ook het kersverse Jeugdprinsenpaar werd in de bloemetjes gezet.
The post Dimitri Callewaert voor het tweede jaar op rij ‘Prins Carnaval’: “Carnavalist in hart en nieren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrachtwagen met varkens vat vuur na klapband op E40 in Brugge

Donderdagmorgen even over half tien kreeg een dierentransport bestaande uit een trekker met oplegger op de E40 in Brugge een klapband. De vrachtwagenchauffeur kon haar vrachtwagen ter hoogte van de verkeerswisselaar met de E403 op de pechstrook parkeren, maar merkte meteen dat de linkerband van haar oplegger, waar een tweehonderd varkens in zaten, vuur vatte.
The post Vrachtwagen met varkens

Lees meer »

Bakkerij Debusschere uit Oostende bakt nu ook de lekkerste croissant van het hele land: “Dit is een fantastische erkenning”

De titel van beste croissantbakker van West-Vlaanderen hadden ze al beet, nu heeft Bakkerij Debusschere uit Oostende volgens radiozender MNM ook de lekkerste van heel België in de toonbank pronken.
The post Bakkerij Debusschere uit Oostende bakt nu ook de lekkerste croissant van het hele land: “Dit is een fantastische erkenning” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Scheppersinstituut Wetteren voorziet school in Burundi van elektriciteit op zonne-energie

Leerlingen van het Scheppersinstituut in Wetteren hebben een installatie gebouwd waarmee ze een school in Burundi van elektriciteit kunnen voorzien. In een zeecontainer maakten ze een installatie om zonnepanelen op aan te sluiten. Het Scheppersinstituut brengt die naar Burundi waar een school van 800 leerlingen en een internaat er elektriciteit uit halen. In Burundi is stroom heel duur en valt

Lees meer »

Spaanse politie op zoek naar Amerikaanse vrouw (40), nadat ze mysterieus verdween in Madrid

De Spaanse politie onderzoekt een onrustwekkende verdwijning van een 40-jarige Amerikaanse. Ana Knezevich verdween begin deze maand uit het appartement waar ze verbleef in Madrid, in de chique wijk Salamanca. Er zijn enkele bizarre elementen in de zaak die haar verdwijning erg mysterieus maken en het ergste doen vrezen. Zo bleek iemand vlak rond de tijd van de vermissing de

Lees meer »

Verdachte van verdwijning Madeleine McCann zwijgt in rechtszaal

Christian Brückner, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann, heeft vrijdag in de rechtbank geen uitspraken gedaan. De 47-jarige Brückner moet zich in het Duitse Braunschweig verantwoorden voor meerdere aanklachten van verkrachting en kindermisbruik, begaan tussen 2000 en 2017 in Portugal, waar ook McCann verdween.

Lees meer »

“Hopelijk maken we het nooit meer mee”: Brasserie de Smouthoek opent opnieuw de deuren na wateroverlast

In de zomer van 2022 opende brasserie de Smouthoek de deuren in het hartje van Watou, langs de Moenaardestraat 1. Na een succesvol jaar kregen zaakvoerder Christiaan Parrein en Manuela Bril in november 2023 af te rekenen met heel wat wateroverlast waardoor ze gedwongen de deuren moeten sluiten. Het koppel moest wachten op hun nieuwe tegels om de brasserie te

Lees meer »