Krantenkoppen

17-jarig meisje verongelukt met step na aanrijding door vrachtwagen

Op de kruising van de Hoeikensstraat en de Boomsesteenweg in Willebroek heeft een 17-jarig meisje die met een elektrische step reed een aanrijding met een vrachtwagen niet overleefd. “Het onderzoek loopt nog, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het om een dodehoekongeval”, zegt woordvoerder van Politiezone Rivierenland Dirk Van de Sande.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren

Het begon allemaal in 1951 met ‘pépé’ Albert Deroo. Als gedreven hoefsmid verkocht hij allerlei benodigdheden voor op het veld. Hij maakte karren die door paarden op het land werden voortgetrokken.
The post Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Sfeer in Brussel alsmaar grimmiger, boeren blokkeren nu ook toegangswegen tot Brussels Airport

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken,

Lees meer »

Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur

Guy Louwagie (53) en Kelly Rouzeré (43) gaan na twaalf mooie seizoenen op zoek naar een overnemer voor hun goeddraaiende horecazaak L’Empereur op de Zeedijk. “Een dubbel gevoel, want we doen het nog altijd graag”, aldus het horecakoppel.
The post Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diksmuide krijgt OverKop-huis

Een OverKop-huis is een veilige plaats waar jongeren aan activiteiten kunnen deelnemen, een luisterend oor vinden en een beroep kunnen doen op professionele hulp wanneer ze zich niet zo goed voelen, ook voor een goed gesprek weg van alle taboes, stigmatisering of labels. Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits maakte bekend dat Diksmuide één van de 23 Vlaamse en Brusselse

Lees meer »

Politie zoekt al vijf dagen naar vermiste Dirk (54) na wandeling op Azoren: “Willen familie duidelijkheid verschaffen”

De Portugese politie zoekt al vijf dagen naar een Belg die vermist is geraakt op de Azoren. Dirk Denis (54) verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer in een oude vulkaan op São Miguel. Ondertussen vrezen de lokale autoriteiten het ergste. “Het ziet er niet goed uit”, aldus woordvoerder Helder Madeiros (Comando Regional dos Açores).

Lees meer »

Zorgen Doom, Ponette en Obasuyi voor West-Vlaams eremetaal op WK indooratletiek?

In het Schotse Glasgow vinden van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart de atletiek-wereldkampioenschappen indoor plaats. Met hordesprinter Michael Obasuyi (24) en 400 meter-lopers Alexander Doom (26) en Helena Ponette (24) zijn de West-Vlaamse medaillekansen niet onbestaande.
The post Zorgen Doom, Ponette en Obasuyi voor West-Vlaams eremetaal op WK indooratletiek? appeared first on KW.be.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Hoe Bjorn B. (45) na nacht in Charlatan en 2 kroegen stomdronken twee wielertoeristen doodreed: “Kom je? Er liggen twee doden naast mijn auto”

Voor hij twee wielertoeristen doodreed had Bjorn B. (45) er een lange en vooral dronken nacht op zitten. Na een hevige ruzie zette hij zijn vriendin met haar valies op straat en trok hij op kroegentocht. De ene pint na de andere. Wij spraken met de mensen die hem toen tegen het lijf zijn gelopen en konden zo een gedetailleerde

Lees meer »

OPROEP. Heb jij een relatie met iemand waarmee je eerst lang bevriend was?

Presentator Axel Daeseleire kondigde vandaag zijn relatie aan. Hij is al anderhalf jaar samen met een vriendin die hij eigenlijk al achttien jaar kent. Soms kan vriendschap uitgroeien tot liefde. Ben of ken jij iemand waarbij na een lange vriendschap de vonk toch oversloeg en wil je je verhaal doen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Lees meer »

Schrikkelfeestnamiddag in oc de Stekke

Het is al een traditie dat de ouderenverenigingen en het lokaal dienstencentrum de handen in elkaar slaan voor een feestmiddag eind augustus. Op schrikkeldag donderdag 29 augustus nodigen dezelfde partners het publiek uit voor een tweede namiddag in het voorjaar. V.l.n.r. op de foto Lutgarde Quequin is voorzitter van Okra, Henk Vandenbroucke is de centrumleider
The post Schrikkelfeestnamiddag in oc

Lees meer »

15de Kampioenschap van Meulebeke tafeltennis

Op zondag 3 maart om 13 uur organiseert Tafeltennisclub Meulebeke in het clublokaal in de Elbestraat 34 het 15de Kampioenschap van Meulebeke. Medeorganisator Peter Devoldere: “Dit kampioenschap, waarop we geen competitiespelers toelaten, heeft de bedoeling om een ontspannende en gezellige dag aan te bieden aan sportieve Meulebekenaren en/of personen die lid zijn van een Meulebeekse
The post 15de Kampioenschap van

Lees meer »