Krantenkoppen

19-jarige Maria Qnioun opent Dilara Beauty met traditionele ontharingstechnieken

In de Langemeersstraat 53, vlak bij de Veemarkt, opende Maria Qnioun (19) haar eigen schoonheidssalon, Dilara Beauty. “Ik breng een unieke ervaring naar mijn klanten door gebruik te maken van traditionele ontharingstechnieken met een touwtje.”

Het pand van Dilara Beauty heeft voor Maria een speciale betekenis aangezien haar moeder hier vroeger vaak een kapsalon bezocht. “Als kind bracht ik hier vele uren door, wachtend op mijn moeder of spelend in de buurt. Een vriend van mijn neef merkte op dat het pand te huur stond en toen ging de bal snel aan het rollen om hier mijn eigen schoonheidssalon te openen in bijberoep.” Daarnaast werkt Maria als medewerker bij schoonheidswinkel Yves Rocher in Ieper, waar ze haar carrière begon als student. “Ik koos voor een hippe en strakke interieur die een uitnodigende sfeer uitstraalt waardoor klanten zich meteen thuis voelen.”

“Ik ben heel graag bezig met schoonheid. Als kind leerde ik de traditionele ontharingstechnieken van mijn tante. Ik vond het boeiend om haar met touwtjes te zien epileren”

Marie trouwde in oktober 2023 met Ali. “Als we een dochtertje krijgen, dan wordt haar naam Dilara. Ik vind het een prachtige naam en wou alvast mijn eigen zaak vernoemen naar haar.” Bij Dilara Beauty kan je terecht voor gezichts- en keratinebehandelingen, evenals epilaties. “Zelfstandig ondernemen is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben heel graag bezig met schoonheid. Als kind leerde ik de traditionele ontharingstechnieken van mijn tante. Ik vond het boeiend om haar met touwtjes te zien epileren. Sindsdien doe ik het voor heel mijn familie, nu ook voor mijn eigen klanten.”

Dilara Beauty biedt ook de mogelijkheid om jurken te huren vanaf 25 euro © Dilara Beauty

Naast traditionele behandelingen biedt Dilara Beauty ook de mogelijkheid om jurken te huren vanaf 25 euro, geschikt voor verschillende gelegenheden. “Mijn salon is voor iedereen toegankelijk en ik biedt een diverse selectie aan jurken aan, inclusief kortere en gewaagdere stijlen”, benadrukt Maria. “Ook de parfums van Pinkscented_, authentieke parfum van Dubai, kan je bij mij aankopen.”

Dilara Beauty is op afspraak elke dag geopend. Voor afspraken en informatie kan je Maria bereiken op 0498/97.14.08. Volg dilarabeauty.k op Instagram voor meer updates.

The post 19-jarige Maria Qnioun opent Dilara Beauty met traditionele ontharingstechnieken is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Wijkagent Bram Dutoit uit Veurne neemt deel aan Het Onbekende: “Winst geboekt als persoon”

Vanaf maandag 26 februari kan je op VTM kijken naar Het Onbekende. Daar laat Axel Daeseleire kandidaten kiezen tussen ‘bekend’ of ‘onbekend’ in een spel waar niemand de regels kent. Een van de kandidaten is Bram Dutoit uit Veurne. De sympathieke wijkagent is van nature een controlefreak, maar moest dit tijdens het programma loslaten.
The post Wijkagent Bram Dutoit uit

Lees meer »

“Terug in de harde realiteit, maar heel blij”: Derwael ondanks val naar balkfinale bij rentree, ook 16-jarige Pinxten blinkt uit

Nina Derwael heeft na een val op de balk bibbergeld betaald, maar de kwalificaties bij haar competitierentree in de worldcup in Cairo heeft ze toch overleefd: zondag turnt ze de finale op de balk. “Ik ben terug in de harde realiteit, maar ben blij”, reageerde Derwael na haar zesde plek met 13.030 punten. Erika Pinxten scoorde als tweede van alle

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’: “Slag in het gezicht van zij die het écht lastig hebben””

Jarenlang zei ze ‘nee’ op elk tv-project, maar nu keert Astrid Coppens (41) toch terug naar het kleine scherm. Samen met goeie vriendin Natalia (43) kruipt ze voor een maand in de huid van een alleenstaande mama, die de eindjes aan elkaar moet knopen met een minimumloon. Het resultaat? Eén van de meest enerverende tv-programma’s van het voorjaar.

Lees meer »

Sint-Pietersparochie Oostkamp viert Maria-Lichtmis

De Sint-Pietersparochie vierde Maria-Lichtmis met een eucharistieviering, speciaal opgedragen aan de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden. De mis werd voorgegaan door priester Rik Verbeke. Na de viering werden de families met hun kinderen die naar de Sint-Pieterskerk gekomen waren getrakteerd op koffie en pannenkoeken aangeboden door het parochieteam. Deze kinderen werden het voorbije
The post Sint-Pietersparochie Oostkamp viert

Lees meer »

Brussel voor tweede keer dit weekend opgeschrikt door schietpartij

In de Brusselse gemeente Schaarbeek zijn tijdens de nacht van zaterdag op zondag schoten gelost. Dat bevestigt de politie van de zone Brussel Noord aan persagentschap Belga. Het gaat om het tweede schietincident dit weekend: in de nacht van vrijdag op zaterdag werden er schoten gelost tijdens een ruzie.

Lees meer »

Man voor rechter na vervalsen van arbeidsovereenkomst

Een man moet zich voor de rechter van Ieper verantwoorden voor het opmaken van valse arbeiderscontracten. Hij wou die gebruiken om een nieuwe verhuurovereenkomst te sluiten.
The post Man voor rechter na vervalsen van arbeidsovereenkomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sean Dhondt zet heftige emoties na moeilijke periode om in songtekst: “Maithé gaf me de steun die ik nodig had”

Een nieuwe single, een nieuw platencontract, een boomende coverband én opnieuw een plekje op de radiogolven. Zanger en presentator Sean Dhondt (40) ziet zijn media-carrière een dik half jaar na zijn onverwacht ‘ontslag’ bij Qmusic heropleven. “Ook op tv ben ik binnenkort terug te zien”, vertelt hij trots. In dit gesprek maakt Sean exact een maand na zijn eerste radio-uitzending

Lees meer »

André Hazes heeft geen spijt van turbulente documentaires over verslaving: “Maar nu is het wel klaar met die camera’s”

Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders

Lees meer »

Lokt veilingsite Reizendeals mensen bewust in de val? Ook onze experte laat zich vangen: “Heb ik nu toch voor 2 geboekt?”

In de hoop een goedkopere reis te vinden, proberen heel wat Vlamingen hun slag te slaan op een veilingssite. Maar achteraf botsen ze al snel op meerdere onverwachte kosten. Zo stelde ook onze consumentenexperte Safia Yachou vast, die via Reizendeals.nl een stedentrip van ‘maar 99 euro’ kocht. “Ik voel me in de val gelokt, achteraf blijven er maar extra kosten

Lees meer »

Wereldgoal Minda en rood Thiago in intense Brugse derby, Deila weer streng voor arbitrage: “Veel dingen die ik niet begrijp”

Een zenuwachtige stadsderby tussen Cercle en Club kende zondagmiddag geen winnaar. Na 104 intense minuten, een prachtige goal van Minda en de gelijkmaker van Jutglà deelden de Brugse ploegen de punten. De eerder deze week verkochte Thiago pakte rood in de slotfase. Achteraf was Club-coach Ronny Deila opnieuw streng voor de arbitrage.

Lees meer »

Britse minister van Buitenlandse Zaken bezoekt Falklandeilanden

De Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron heeft maandag een bezoek gebracht aan de Falklandeilanden, een Britse eilandengroep in de zuidelijke Atlantische Oceaan. Hij heeft een eerbetoon gehouden voor de soldaten die ruim veertig jaar geleden zijn gesneuveld in de Falklandoorlog tegen Argentinië.

Lees meer »