Krantenkoppen

21 Israëlische soldaten omgekomen in Gaza volgens Israëlisch leger

Het Israëlische leger zegt dat er 21 soldaten zijn omgekomen in Gaza. Hamas zou een raketgranaat hebben afgevuurd op een Israëlische tank waardoor er twee gebouwen zijn ingestort met Israëlische soldaten in. Het zou de dodelijkste dag zijn voor de Israëlische strijdkrachten sinds het begin van het conflict tussen Israël en Hamas.

Meer krantenkoppen in België

Droomreis van Els (53) werd nog geen 24 uur na aankomst een nachtmerrie: “Het is een wonder dat we dit nog kunnen navertellen”

Een droomreis naar Zuid-Afrika, veranderde voor het gezin van de Tieltse Els Van Laere (53) in een absolute nachtmerrie. Nog geen 24 uur na aankomst in het land, werd ze samen met haar gezin overvallen door een bende gewapende en gemaskerde criminelen. “‘We will fuck you and your daughter and kill your son’, zeiden ze. Het is een wonder dat

Lees meer »

Expert legt uit waarom Israël nog 20 dagen geeft aan Hamas: “Ze weten dat offensief op Rafah tot menselijke catastrofe zal leiden”

De Israëlische regering heeft Hamas voor een ultimatum gesteld: voor 10 maart – de start van de ramadan – moet Hamas alle 130 Israëlische gijzelaars vrijlaten of het grondoffensief op de zuidelijke stad Rafah wordt ingezet. Daar verblijven anderhalf miljoen Palestijnse vluchtelingen. Zal Hamas op dat voorstel ingaan? Expert Midden-Oosten Koert Debeuf wikt en weegt: “Wellicht heeft de afkeuring van

Lees meer »

Burenruzie over bouwwerken loopt uit de hand, man zet arbeiders vast in hoogtewerker: “Ludiek protest”

Wanneer een jongeman bouwwerken begint uit te voeren aan zijn woning in Kuurne, is dat niet naar de zin van de buur. Die maakte hem en zijn ouders daarna het leven zuur. Hij riskeert daarvoor nu een celstraf van tien maanden.
The post Burenruzie over bouwwerken loopt uit de hand, man zet arbeiders vast in hoogtewerker: “Ludiek protest” appeared first

Lees meer »