Krantenkoppen

Amazon krijgt miljoenenboete in Frankrijk voor “te opdringerig controleren van personeel”

De Amerikaanse webwinkel Amazon is door de Franse privacywaakhond veroordeeld tot een boete van 32 miljoen euro. De pakjesreus controleert er zijn personeel “ te opdringerig”, aldus de waakhond.

Meer krantenkoppen in België

Hoe kijken wereldleiders naar de mogelijke terugkeer van Donald Trump?

Nu Donald Trump zo goed als zeker de Republikeinse voorverkiezingen wint, wordt de kans ook groter dat hij het opnieuw tot president van de Verenigde Staten schopt. Dat is het droomscenario van de Argentijnse president Javier Milei, die Trump afgelopen weekend nog breed glimlachend een knuffel gaf. Zijn ook andere wereldleiders, zoals Xi Jinping of Vladimir Poetin, even enthousiast over

Lees meer »

“Het ontbreekt ons niet aan expertise of kwaliteit”

Hij had zijn eerste interview als ceo van Club liever gegeven tijdens een hoogconjunctuur, nu doet Bob Madou (41) het na een verlies tegen de grote rivaal en voor een alles-of-nietsmatch tegen Union. “Deze bekermatch is nu onze beste kans op Europees voetbal.”

Lees meer »

Supergespierde Zac Efron rekent af met zijn ‘High School Musical’-imago: “Perfect willen zijn werd een obsessie”

Zac Efron (36) is allang niet meer de gladde hunk van ‘High School Musical’. In het worsteldrama ‘The Iron Claw’, nu in de bioscoop, rekent hij definitief af met zijn Disney-imago. De Hollywoodster spreekt over zijn moeizame reis van tieneridool naar gerespecteerd acteur: “Ik offerde mijn eigen gezondheid op om er goed uit te zien voor de camera. Dat was

Lees meer »

Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling vanuit tuin

De brandweer van Houthulst kreeg woensdagochtend om 6.30 uur een oproep voor een mogelijke brand. In de Veldstraat had iemand verderop rook opgemerkt.
The post Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling vanuit tuin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mama van Kenza overleefde genocide in Rwanda: “Mijn ouders niet, maar mijn dochter is vandaag Miss België voor hén”

“Dank u, mama. Voor de Rwandese roots, en om mij in het Frans op te voeden.” Nog voor ze tot Miss België gekroond werd, bracht Kenza Ameloot (21) op het podium een uitvoerige serenade aan mama Joseline Gakire (68). Een wonder dat zij er vandaag überhaupt nog bij is. “Mijn beide ouders zijn vermoord in de genocide in Rwanda, maar

Lees meer »

Antoon is oudste mannelijke inwoner van Blankenberge

Op zondag 11 februari vierde Antoon De Sutter zijn honderdeneerste verjaardag. Een unicum, want hij is daarmee de oudste mannelijke inwoner van Blankenberge. “Er zijn in onze stad momenteel zeven personen die de kaap van de honderd jaar bereikt of overschreden hebben. Antoon is de enige man in dit selecte groepje. Hij verkeert nog in
The post Antoon is oudste

Lees meer »

Italiaans gezin anderhalf jaar na ontvoering in Mali vrijgelaten

Meer dan anderhalf jaar nadat ze waren ontvoerd door een jihadistische groepering in Mali, zijn het Italiaans echtpaar Rocco Langone en Maria Donata Caivano en hun zoon Giovanni Langone in de nacht van maandag op dinsdag vrijgelaten. Dat heeft een woordvoerder van premier Giorgia Meloni dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk krijgt zeven jaar cel

Vier leden van een Albanees ‘modelgezin’ uit Oostende zijn voor de Brugse rechtbank veroordeeld voor hun aandeel in grootschalige cocaïnehandel. Een van de zonen kreeg zeven jaar effectieve celstraf. Onder het bed van zijn ouders troffen speurders 56.000 euro cash aan. “Gespaard door hard te werken”, klonk het tevergeefs.
The post Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk

Lees meer »