Krantenkoppen

Antwerp en Atlético Madrid hebben deal over transfer Arthur Vermeeren

Antwerp is bereid om Arthur Vermeeren(18) deze winter al te laten vertrekken. De landskampioen heeft een bod van Atlético Madrid aanvaard en nu is het aan de jonge middenvelder om een akkoord te vinden met de Madrileense club. Antwerp zou minstens 25 miljoen euro vangen voor Vermeeren, die dan meteen vertrekt.

Meer krantenkoppen in België

Skeelerclub iSkate Roeselare nog tot en met 10 maart in ondergrondse parking aan station: “Het is een win-winsituatie”

Voor het derde jaar op rij sloot skeelerclub iSkate Roeselare een overeenkomst met de NMBS om de ondergrondse parking aan het station van Roeselare af te huren als indoor rolschaatspiste. “Een uitstekend alternatief voor wanneer het vriest, regent of hard waait”, klinkt het. De skeelerclub is er nog tot en met zondag 10 maart te vinden.
The post Skeelerclub iSkate

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische aanvallen nemen toe aan oost- en zuidfront – Zelensky noemt situatie “uiterst moeilijk”

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK. Zo chaotisch is het Leuvens stationsplein waar studente werd gegrepen door lijnbus: “Chaos is juist goed, dan letten mensen beter op”

Op een van de drukste stationspleinen in Vlaanderen verongelukte de 27-jarige studente Richa Mishra nadat ze werd gegrepen door een lijnbus. De jonge vrouw was nog maar net enkele weken in België om aan haar doctoraat te werken. Luchtbeelden tonen nu hoe chaotisch het Martelarenplein echt is: “Het verkeer komt van alle kanten, levensgevaarlijk.”

Lees meer »

Ex-rechter, advocaat en rechtsfilosoof na kritiek Acid op justitie: “Rechters moeten onafhankelijk zijn en mogen zich niet laten beïnvloeden door de massa”

YouTuber Acid riskeert een zwaardere straf dan Reuzegommers. Zij hebben een dode op hun geweten, hij heeft hun identiteit onthuld. En Acid kan zelfs zwaarder gestraft worden dan Nicolas Caeyers, die drie minderjarige jongens heeft misbruikt. Acid schreeuwt dat het een schande is, en dat vinden velen. Hoe rechtvaardig zijn onze rechters? Is iedereen wel gelijk voor de wet? We

Lees meer »

“Het is pijnlijk om mijn kinderen achter te laten”: Sergio Herman praat voor het eerst over scheiding met Ellemieke

Normaal houdt hij de lippen stijf op elkaar over zijn privéleven, maar vanavond laat Sergio Herman (53) in zijn hart kijken. In ‘Sergio over de grens’ vertelt hij voor het eerst openhartig over zijn scheiding. Met dank aan acteur Frank Lammers (51), die hem uit zijn schulp kan lokken en een gesprek ontluikt over waarom hij in 2021 brak met

Lees meer »

Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne

Twee mannen van 24 en 43 jaar oud riskeren elk 18 maanden cel en 1.200 euro boete voor een reeks van acht diefstallen en inbraken in Koksijde en De Panne. Daarbij beroofden ze onder andere een 80-jarige weduwe van haar goudwerk.
The post Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondanks gebroken glazen deur rijdt lijnbus vol scholieren gewoon door, ouders zijn het beu: “Chauffeur staat waarschijnlijk onder immense druk”

Hoewel er na de krokusvakantie extra bussen werden ingezet, zijn de problemen rond het nieuwe vervoersplan van De Lijn nog niet opgelost. Op de buslijn tussen Ieper en Roeselare sneuvelde maandagochtend het glas van één van de deuren. Toch reed de bus nog kilometers lang door naar Roeselare. “We zullen een klacht indienen. Niet tegen de buschauffeur, maar tegen de

Lees meer »

Roofvogels bij Jong Natuurverkenners Torhout

Al zowat vier jaar zijn binnen Natuurpunt de Jong Natuurverkenners actief, een groep jongens en meisjes tussen de 8 en de 16 jaar die dol zijn op de wonderen van de natuur. Onder de leiding van Torhoutenaar Xavier Dirix (54) komen ze eenmaal per maand samen voor een thema-activiteit. Die kan gaan over reeën in
The post Roofvogels bij Jong

Lees meer »

“Traditie die we moeten koesteren”: vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht uit Meulebeke bestaat 175 jaar

Op zondag 18 februari was er feest bij de Koninklijke Vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht naar aanleiding van het 175-jarig bestaan van de vereniging. In het kasteel Ter Borcht in Meulebeke werden de bestuursleden en leden plechtig ontvangen.
The post “Traditie die we moeten koesteren”: vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht uit Meulebeke bestaat 175 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze reporter op proces Acid: “Die 20.000 euro smaakt duidelijk erg zuur. Maar waarom weigerde hij dan een werkstraf?”

Met nerveuze blos, lurkend van zijn drinkfles heeft Acid in Brugge zijn straf gehoord. Die kwam zuur aan, want ook youtubers moeten op de kleintjes letten en 20.000 euro is veel. “Ik ga dit de rest van mijn leven meedragen. Zeker die voorwaardelijke celstraf.” Maar: waarom weigerde hij dan zelf een werkstraf? Verslag van een populair fenomeen dat in de

Lees meer »

Kleuter van drie klaagt over ongepaste aanrakingen op school, politie voert onderzoek: “Het verhaal werd als ‘zorgwekkend’ bestempeld”

De directie van kleuterschool Het Notendopje in Wijnegem heeft donderdagavond de ouders uitgenodigd om toelichting te geven bij een klacht van een kindje. Een kleuter had verteld over mogelijk ongepaste aanrakingen die zouden hebben plaatsgevonden op school. De politie Minos onderzoekt of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer »

Miniondernemers organiseren comedyshow

Naar jaarlijkse gewoonte runt de klas 6 Economie-Wiskunde van Talent-Is Campus College Veurne een eigen minionderneming. Minionderneming ‘Petit Feliz’ kiest dit jaar voor een bijzonder evenement, en strikte William Boeva om zijn Comedyshow ‘13’ voor te stellen.
The post Miniondernemers organiseren comedyshow appeared first on KW.be.

Lees meer »