Krantenkoppen

Atlético en Antwerp hebben een deal over Vermeeren voor 27 miljoen euro

Atlético Madrid gaat vól voor Arthur Vermeeren (18). Het nieuwste bod: zo’n 27 miljoen euro, inclusief bonussen. Een bedrag waar Antwerp zich in kan vinden. De sleutel ligt nu bij de middenvelder. Donderdag vliegt hij naar Madrid.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. “Rusland zet offensief bij Avdiivka verder” – Oekraïne beschuldigt Rusland van executie krijgsgevangenen

“Als Oekraïne aan zijn lot overgelaten wordt, zal Rusland ons vernietigen.” Daar heeft president Zelensky voor gewaarschuwd in de marge van de veiligheidsconferentie in München. Volgens de Amerikaanse president Joe Biden is de nederlaag in Avdiivka te wijten aan “de passiviteit” van het Amerikaanse Congres. En door Russische aanvallen op steden in het oosten van Oekraïne zijn zeker drie mensen

Lees meer »

De hattrick: Tim Merlier sprint oppermachtig naar derde ritzege in UAE Tour

Met vertraging dan toch zijn hattrick. Tim Merlier (31) won met voorsprong de zesde rit in de UAE Tour. Nadat hij gisteren werd geplaagd door een leegloper (en toch nog tweede werd na een fotofinish), was hij dit keer opnieuw oppermachtig in de massasprint. Het is al zijn vijfde overwinning van het seizoen, na eerder ook twee zeges in de

Lees meer »

VTI Torhout maakt oorlogsmonument voor Eernegem: “Het resultaat is aangrijpend”

Op 20 oktober 1943, tijdens de Tweede Wereldoorlog, werden twee Nieuw-Zeelandse piloten bij een verkenningsvlucht met hun Spitfire-vliegtuigen boven Eernegem neergehaald. Ze liggen op het kerkhof van die gemeente begraven. Zopas hebben de leerlingen van het vijfde jaar vormgevingstechnieken van het Torhoutse VTI een monument in cortenstaal gemaakt ter nagedachtenis van de omgekomen militairen.
The post VTI Torhout maakt oorlogsmonument

Lees meer »

Jongelui, kom solliciteren voor een vakantiejob

Op de jobstudentenbeurs van zaterdag 24 februari (van 11 tot 16 uur) kunnen jongeren in het MEC Staf Versluys solliciteren voor een vakantiejob.
The post Jongelui, kom solliciteren voor een vakantiejob appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik zou mijn geld inzetten op Alaphilippe”: Johan Museeuw blikt vooruit op het Vlaamse wielervoorjaar

De spielerei van de voorbereidingskoersen zit erop. Morgen trekt het peloton zich met de Omloop opnieuw op gang op Vlaamse wegen en gaat het écht om de knikkers. Onze man keek daarom nog eens in zijn glazen bol voor nog wat lastminute voorspellingen, die we dan voorlegden aan Johan ‘De Leeuw van Vlaanderen’ Museeuw: “Sommige stellingen mogen van mij rechtstreeks

Lees meer »

Stad Blankenberge neemt maatregelen tegen storm Louis

Het KMI waarschuwt voor storm Louis die donderdag over ons land trekt met een vrij krachtige tot krachtige wind. Om de veiligheid van de inwoners te garanderen, neemt het stadsbestuur van Blankenberge een aantal maatregelen.
The post Stad Blankenberge neemt maatregelen tegen storm Louis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aidan Lanciers is laureaat van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne

Aidan Lanciers (11), leerling van VBS Sint-Pieter is de laureaat geworden van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne ingericht door de plaatselijke Davidsfonds afdeling. De deelnemende kandidaten kregen dit jaar als thema ‘Oost-West, thuis Best’ opgelegd waarrond hun verhaal diende opgebouwd te worden.
The post Aidan Lanciers is laureaat van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

PS gaat campagne in met werkweek van 32 uur zónder loonverlies: “Zal niet in één keer lukken”

Als het van de PS afhangt, komt er een werkweek van 32 uur, zonder loonverlies en met compenserende aanwervingen. Dat bleek zondag tijdens het kiescongres van de Franstalige socialisten in Brussel. PS-voorzitter Paul Magnette beseft dat die kortere werkweek er niet van vandaag op morgen zal komen, maar hij wil de komende jaren toch duidelijke stappen zetten.

Lees meer »

Lichaam van Navalny zou terecht zijn, maar wordt streng bewaakt: “Hier gebeurt iets mysterieus”

Het lichaam van Poetin-criticus Aleksej Navalny is terecht, dat meldt de onafhankelijke Russische krant Novaya Gazeta. Het lichaam zou veel verwondingen vertonen die mogelijk het gevolg zijn van stuiptrekkingen. Intussen wordt beweerd dat Russische agenten van de FSB Navalny enkele dagen voor zijn overlijden bezocht hebben in zijn cel en beveiligingscamera’s uitgeschakeld hebben.

Lees meer »

Ondanks gebroken glazen in deur rijdt lijnbus vol scholieren gewoon door, ouders zijn het beu: “We dienen klacht in, maar niet tegen de chauffeur”

Hoewel er na de krokusvakantie extra bussen werden ingezet, zijn de problemen rond het nieuwe vervoersplan van De Lijn nog niet opgelost. Op de buslijn tussen Ieper en Roeselare sneuvelde maandagochtend het raam van één van de deuren waarna de bus nog kilometers langs doorreed naar Roeselare. “We zullen een klacht indienen. Niet tegen de buschauffeur, maar tegen de manier

Lees meer »