Krantenkoppen

Bart Peeters en Gloria Monserez stellen nieuwe ‘De droomfabriek’ voor: “Meest ingezonden droom is nog altijd dezelfde als vroeger”

De nieuwe ‘De droomfabriek’ wordt een liveshow in twee delen met Maaike Cafmeyer als vliegende reporter én met een restyling van de beertjes. Presentatoren Bart Peeters (64) en Gloria Monserez (22) blikken vooruit op dé tv-comeback van het jaar. “‘Zie mij hier nu staan blèten’, dacht ik tijdens de opnames.”

Meer krantenkoppen in België

Jennifer Aniston toont hoe ze zo gespierd en afgetraind blijft: “Maar op sommige dagen heb ik er ook gewoon geen zin in”

Jennifer Aniston deelt op Instagram een video van drie oefeningen die haar helpen om fit en gespierd te blijven. De ‘Friends’-actrice is intussen 55 jaar, maar heeft nog steeds een heel actieve levensstijl. In haar fitnessroutine doet ze onder meer squats en push-ups. Al geeft ze ook toe soms mindere dagen te hebben: “Dan moet je het toch gewoon doen”,

Lees meer »

Leoni getuigt over het ‘fysieke monster’ dat Evenepoel op Neerpede was: “De trainers moesten dat ding afzetten”

Het eerste elftal van Anderlecht heeft hij dan wel niet gehaald, in Neerpede hebben ze wel altijd met grote ogen naar de fysieke parameters van Remco Evenepoel gekeken. Zo pakt Théo Leoni uit met een anekdote rond zijn fenomenale Coopertests. Ook zijn boezemvriend Yari Verschaeren vertelde daar in dit uitgebreide dubbelinterview al eens over.

Lees meer »

Van de bakkerij naar de politiek: Tristan Liekens (23) gaat mee met nieuwe lijst van Marleen De Soete

Op woensdag 20 maart presenteert schepen Marleen De Soete in restaurant Uilenspiegel haar nieuwe, onafhankelijke lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een verrassende naam op die lijst is alvast Tristan Liekens, de 23-jarige uitbater van bakkerij Petris in Wenduine. “Lang getwijfeld, maar ik wil mee aan de kar duwen voor de zelfstandigen in onze deelgemeente. Die krijgen het alsmaar moeilijker door

Lees meer »

Waarom FIFA en UEFA vandaag met argusogen naar ons land kijken: BAS buigt zich over méér dan Anderlecht-Genk

Het BAS behandelt vandaag de ‘penaltygate’-zaak van Anderlecht-Genk. Maar wist u dat de drie zelfde arbiters vandaag ook hun licht laten schijnen over KV Mechelen-Club Brugge? Dat Anderlecht de enige partij is die geen arbiter heeft kunnen aanstellen? Of dat de UEFA en FIFA zenuwachtig over hun stoel schuiven? Achtergrond bij een juridisch wespennest.

Lees meer »

Nieuw centraal politiecomplex Kouter ingewijd: “Volledig op maat van de zone”

Federaal minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden zou er aanvankelijk bij zijn, maar in extremis moest ze zich laten verontschuldigen. Vrijdagavond werd het nieuwe centrale politiecomplex van de zone Kouter aan de Ambachtstraat in Torhout plechtig ingewijd. Om en bij de 100 politiemensen en medewerkers vinden er hun werkstek.
The post Nieuw centraal politiecomplex Kouter ingewijd: “Volledig op maat van

Lees meer »

Oostenrijkse “horrormoeder” riskeert levenslang omdat ze bedplassende zoon (12) maandenlang opsloot in hondenbench

Een werkloze vrouw (33) uit Oostenrijk riskeert een levenslange celstraf omdat ze haar 12-jarige zoon op een hallucinante manier mishandelde en uithongerde. De jongen plaste in bed en daarom verplichtte ze hem eerst om in een hondenmand slapen. Toen hij – op zoek naar eten – ontsnapte door van het balkon van hun flat te springen, sloot ze hem maandenlang

Lees meer »

Bert Ostyn, frontman van Absynthe Minded, maakt song over Sanda Dia: “Verhaal breekt mijn hart telkens opnieuw”

Bert Ostyn (42) lanceerde afgelopen weekend het nummer ‘The Ticket’ over het intrieste verhaal van Sanda Dia. “Telkens als ik het verhaal hoor, word ik er intens door aangegrepen”, geeft de zanger van Absynthe Minded mee. “Dit verhaal breekt mijn hart elke keer opnieuw. Daarom schreef ik er een nummer over.”
The post Bert Ostyn, frontman van Absynthe Minded, maakt

Lees meer »