Krantenkoppen

Beelden tonen ravage in Hasseltse Mercedes-garage: brandstichting niet uitgesloten

In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een zware brand gewoed bij Groep Jam, een Mercedes-garage op het bedrijventerrein Ekkelgaarden in Hasselt. Verschillende auto’s gingen in vlammen op. Volgens de politie is brandstichting niet uitgesloten.

Meer krantenkoppen in België

Wat is er aan de hand met Toby Alderweireld (en eigenlijk heel Antwerp)?

Hoe sterk staat Antwerp? Het buikgevoel, de statistieken, én Mark van Bommel zijn eensgezind: het is wat het is. “Ik kan er niets anders van maken.” Of hoe ploeg en kapitein Toby Alderweireld na Nieuwjaar veel meer op mentaliteit dan op kwaliteit voetballen. En dan is zélfs een tweedeklasser geen eenvoudige klip om te nemen. Een achtergrondverhaal.

Lees meer »

Karen Damen presenteert trouw van haar ex Regi en deze BV’s staan gastenlijst: dit weten we over showbizzhuwelijk van het jaar

Dinsdag is het zover: dan stappen Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) in het huwelijksbootje in Zuid-Afrika. Iedereen mag getuige zijn van hét sprookjeshuwelijk van het jaar. De grote dag van de twee tortelduifjes is vanaf 15.00 uur volledig live te volgen bij VTM 2. Wie gaat presenteren? Wie komt er? En wat mogen we verwachten? Wij zetten alles

Lees meer »

“Gaan we verder op WhatsApp?”: stiekem gefilmde beelden tonen hoe echte modellen hun liefdesprooi oplichten

Een Noord-Ierse youtuber is erin geslaagd om stiekem te laten filmen hoe het systeem van datingfraude werkt. Jim Browning werkte hiervoor samen met een lid van een bende die opereert vanuit Dubai. Om het hart van nietsvermoedende liefdesprooien te veroveren, rekruten de leiders echte modellen. “Leuk om je te zien. Ik zal je een bericht sturen op WhatsApp. Is dat

Lees meer »

Nabestaanden Donna Summer klagen Kanye West aan om plagiaat

Nabestaanden van Donna Summer hebben Kanye West (46) en Ty Dolla $ign (41) aangeklaagd voor het “namaken” van een nummer van de Amerikaanse zangeres. De rappers kregen geen toestemming voor een sample van de hit ‘I Feel Love’ en zouden daarom iets hebben gebruikt wat daar erg op lijkt. De familie eist een schadevergoeding van de artiesten.

Lees meer »

Bpost-topman wil bladzijde omslaan en transformatie inzetten

Bpost staat voor een brede transformatie. Daarvoor zal flexibiliteit nodig zijn, maar dat zal enkel gebeuren in een sociale context. Dat heeft CEO Chris Peeters dinsdag verklaard in de Kamer, waar hij zijn visie op de toekomst van bpost uit de doeken deed. “Ik hoop dat we kunnen focussen op de toekomst, meer dan stil te staan bij de keuzes

Lees meer »

Trump moet van rechter in totaal 454 miljoen dollar betalen in fraudezaak

De Amerikaanse oud-president Donald Trump moet van de rechter in New York in totaal 454 miljoen dollar (419 miljoen euro) betalen in het fraudeproces tegen hem. Bovenop de boete van bijna 355 miljoen dollar die de rechter hem vorige week oplegde, komt nog eens 99 miljoen dollar aan rente. Dat staat in een officiële bekendmaking die de rechtbank vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Moskou zegt landing Oekraïense special forces te hebben afgeweerd in zuiden Oekraïne

In verschillende Europese landen leidt de opvang van Oekraïners tot discussie. In onder meer Ierland, dat kampt met een woningtekort, is de opvang recent versoberd en in het Verenigd Koninkrijk is nauwelijks zicht op het aantal vluchtelingen dat op straat leeft. De Ierse regering maakte eind vorig jaar bekend dat de Staat nieuwe vluchtelingen uit het Oost-Europese land nog maximaal

Lees meer »

“We laten ons niet intimideren”: burgemeester verbolgen na aanslag met molotovcocktail op politiecommissariaat in Kortrijk

Dinsdagmorgen rond 8.30 uur is het politiecommissariaat van de politiezone Vlas in de Minister De Taeyelaan bestookt met een molotovcocktail. De schade aan de inkom is aanzienlijk, het personeel dat de onthaalbalie bemande is in shock. Burgemeester Vincent Van Quickenborne is ook geschokt. “De stad en politie laten zich niet intimideren door dit soort verwerpelijk gedrag.”

Lees meer »

Huis van het Kind in Harelbeke officieel open

Het Huis van het Kind, een lokaal samenwerkingsverband gericht op het ondersteunen van gezinnen met kinderen in opvoeding, preventieve gezondheidszorg en het bevorderen van ontmoetingen tussen gezinnen, hield een officiële openingsdag voor partnerorganisaties. “Zo kunnen ze het gebouw en de partners beter leren kennen”, duidt schepen van Welzijn Lynn Callewaert (CD&V). De publieksopening volgt op 24 mei.
The post Huis

Lees meer »