Krantenkoppen

Belgische vrouw (62) overleden na crash met sneeuwscooter in Canada

Een Belgische vrouw van 62 jaar is in Canada om het leven gekomen bij een ongeval met een sneeuwscooter. De vrouw zou aan een kruispunt een bocht gemist hebben en crashte tegen een boom. Enkele uren later overleed ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Meer krantenkoppen in België

Jubilerend Taptoni uit Ingelmunster brengt musical ‘OINK’ met De Speelveugels

Theater Taptoni, de theatergroep van de gemeentescholen De Wingerd en De Zon in Ingelmunster, bestaat 30 jaar. Om dat te vieren kozen ze voor deze jubileumeditie voor een heuse musical, samen met het Jeugdorkest De Speelveugels van de Koninklijke Harmonie Kunst Veredelt. Welkom op ‘OINK’ op vrijdag 1, zaterdag 2, zaterdag 9 en zondag 10 maart in ’t Ontmoetingscentrum.
The

Lees meer »

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, die hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Sfeer in Brussel alsmaar grimmiger, boeren blokkeren nu ook toegangswegen tot Brussels Airport

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken,

Lees meer »

Bredenaar gaat buurman te lijf met machete, nadat hij eerder al andere buur neerstak met mes: “Hij is een gevaar voor de maatschappij”

Een 49-jarige Marokkaan uit Bredene riskeert voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf omdat hij zijn buurman met een machete te lijf ging. Opmerkelijk: Boudjemaa A. stak ook al andere buurman neer met een mes. “Hij is een gevaar voor de maatschappij”, stelde de procureur.
The post Bredenaar gaat buurman te lijf met machete, nadat hij eerder al andere

Lees meer »

Het eliteteam dat ‘meester Thijs’ en andere pedofielen klist: “Een loodzware job, maar we moeten die kinderen redden”

Ze zijn met zeventien en doorploegen dag in dag uit terabytes en terabytes aan afschuwelijke beelden van kindermisbruik. Maar dankzij dit specifieke team binnen de politiedienst Europol kon onlangs ‘meester Thijs’ van De Springplank als pedofiel ontmaskerd worden. “We doen het allemaal voor dat ene moment: het moment dat je een kind uit de klauwen van iemand met slechte bedoelingen

Lees meer »

Politie treft twee dode en verwaarloosde paarden aan in Tongeren, een derde opgevangen door Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum

In een weide langs de Oude Blaarstraat heeft de politie twee dode paarden teruggevonden. Een derde kon nog worden opgehaald door het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum (VZOC). Volgens de politie waren er al jarenlang klachten over de verwaarlozing van de paarden en zouden de dieren vandaag in beslag worden genomen. "Ze waren compleet aan hun lot overgelaten", zegt Rudi Oyen van

Lees meer »