Krantenkoppen

Biden rouwt om verlies van twee Navy SEALs: “Hun leven opgeofferd om ons te beschermen”

Twee Navy SEALs zijn op tragische wijze omgekomen tijdens een geheime missie om Iraanse raketten te onderscheppen in de Golf van Aden bij Jemen. “Zij hebben hun leven opgeofferd om ons te beschermen”, zei Joe Biden.

Meer krantenkoppen in België

‘Leeuwenkoning’ Nestor verhuist van Antwerpse Zoo naar Bellewaerde

Sinds de dood van Aru in september zat Bellewaerde zonder leeuwen, maar daar komt binnenkort verandering in. Nestor, de Antwerpse ‘leeuwenkoning’ Nestor is op komst naar het Ieperse pret- en dierenpark. Daar moet hij de twee leeuwinnen Maya en Numa uit Tsjechië voor zich zien te winnen. De vooruitzichten zijn alvast goed. In de Zoo van Antwerpen zorgde Nestor voor

Lees meer »

Marte Putman debuteert bij Corneelkring Brielen: “Zenuwen zijn nodig om goed te presteren”

Op zaterdag 24 februari maakt de 25-jarige Marte Putman haar acteerdebuut bij Corneelkring Brielen als dokter Devriendt, een gedreven psychiater die soms ook een beetje koppig kan zijn. “Dat ligt niet zo ver van mijn eigen karakter”, vertelt Marte, die sinds een jaar amper 100 meter van CC Den Briel woont.
The post Marte Putman debuteert bij Corneelkring Brielen: “Zenuwen

Lees meer »

Mila, dochter van Freek Braeckman, combineert thuisonderwijs met topsport: “Het blijft zoeken naar de juiste balans”

“Ik heb mijn weg in het competitieleven moeten zoeken. Ik legde mezelf te veel druk op.” Mila Braeckman (18), dochter van VTM-nieuwsanker Freek (44), kiest als topatlete voluit voor de paardensport. Ze is ambassadrice van de bekende paardenshow ‘Cavalluna’, maar haar passie vraagt ook heel wat opoffering en is niet risicovrij, vertelt ze in dit exclusief interview. “Met paardensport alleen

Lees meer »

ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier

In TDM1 staat zaterdag de topper tussen ION Basket Waregem en Guco Lier op de kalender. De nummers een en twee in de play-down staan tegenover mekaar.
The post ION Basket Waregem speelt topper tegen Guco Lier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kater Rosse duikt na 1,5 jaar en 40 kilometer van thuis weer op: “Ik had alle hoop al opgegeven. Vanaf nu gaat hij nooit meer buiten”

Het lijkt het scenario van een onwaarschijnlijk verhaal waarbij de hoofdrol weggelegd is voor Rosse. Nadat het beestje anderhalf jaar geleden niet meer terugkeerde naar zijn thuis in Izegem, werd hij vorige week opgemerkt in het vogelopvangcentrum in Beernem. “Het arme dier zat onder de teken en vlooien en had een ontstoken poep”, zegt Bruggeling Anthony Volcke (43) van de

Lees meer »

Karen Damen presenteert trouw van haar ex Regi en deze BV’s staan gastenlijst: dit weten we over showbizzhuwelijk van het jaar

Dinsdag is het zover: dan stappen Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) in het huwelijksbootje in Zuid-Afrika. Iedereen mag getuige zijn van hét sprookjeshuwelijk van het jaar. De grote dag van de twee tortelduifjes is vanaf 15.00 uur volledig live te volgen bij VTM 2. Wie gaat presenteren? Wie komt er? En wat mogen we verwachten? Wij zetten alles

Lees meer »

Eric Van Twembeke uit Brakel is wereldkampioen manillen

Eric Van Twembeke (73) uit Brakel is de nieuwe wereldkampioen manillen. Zo’n 320 kaarters kwamen zaterdag samen in het Firtelhof in Zulte op het wereldkampioenschap, en Eric toonde zich de beste: "Naast goeie kaarten hebben, moet je ook goed kunnen rekenen en onthouden. Dit is een droom die uitkomt."

Lees meer »