Krantenkoppen

“Britney Spears niet langer welkom in hotel in Los Angeles vanwege bizar gedrag”

Britney Spears (42) is naar verluidt geband van het Four Seasons hotel in Los Angeles. Andere gasten zouden geklaagd hebben over het gedrag van de zangeres. Dat schrijft ‘The Sun’.

Meer krantenkoppen in België

“Het is pijnlijk om mijn kinderen achter te laten”: Sergio Herman praat voor het eerst over scheiding met Ellemieke

Normaal houdt hij de lippen stijf op elkaar over zijn privéleven, maar vanavond laat Sergio Herman (53) in zijn hart kijken. In ‘Sergio over de grens’ vertelt hij voor het eerst openhartig over zijn scheiding. Met dank aan acteur Frank Lammers (51), die hem uit zijn schulp kan lokken en een gesprek ontluikt over waarom hij in 2021 brak met

Lees meer »

Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in

Met de installatie van de aftelklok aan het kasteel mag de wielerkoorts in de gemeente beginnen. Het is nog een kleine dertig dagen tot de wielerhoogdag, maar de gemeente stoomt zich al klaar voor een editie die belooft heel wat animo in het centrum te brengen.
The post Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hussein Niyitanga (SCT Menen): “Het gaat steeds vlotter”

SCT Menen kon nog eens winnen. Op FC Poperinge haalde Sporting het met 2-3 van de Hoppeplukkers. Vrijdagavond komt de nummer twee VK Langemark-Poelkapelle op bezoek. Kunnen de jongens van T1 Tim Debrouwer nog eens uitpakken met een stunt? Als het van de 18-jarige Hussein Niyitanga afhangt wel. “We zouden wel eens aangenaam kunnen verrassen”, zegt de Burundees.
The post

Lees meer »

Kater Rosse uit Izegem wordt na 1,5 jaar teruggevonden in Beernem: “Hij kwam niet meer thuis op de dag van mijn verjaardag”

Jessy Schatteman (42) uit Izegem kan het nog steeds niet geloven. Haar huisdier dat sinds 8 oktober 2022 vermist was, dook afgelopen weekend op… 40 kilometer verder dan zijn thuisbasis. “Het beestje was binnengelopen in het vogelasielcentrum van Beernem en zij hebben ons gecontacteerd”, zegt Anthony Volcke (43) van vzw Kat Zoekt Thuis.
The post Kater Rosse uit Izegem wordt

Lees meer »

Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!”

Op zaterdag 6 april organiseren vrouwelijke ondernemers een Ladies Night in zaal ‘t Kruispunt in Eernegem. De bedoeling is de naambekendheid van hun producten te vergroten.
The post Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chef van de Wegpolitie Rik Dhoest (64) is overleden

Op vrijdag 16 februari is Rik Dhoest (64) overleden. Hij was zijn hele carrière actief bij de Rijkswacht: eerst in Oostende, later in Jabbeke en Brugge.
The post Chef van de Wegpolitie Rik Dhoest (64) is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »