Krantenkoppen

Britse weerdienst kondigt code oranje af voor storm ‘Jocelyn’

Europa is nog maar net bekomen van storm Isha, die voor code rood zorgde op de Britse eilanden en code geel in eigen land, of daar is de volgende al. Een nieuwe stormdepressie zal vanacht ten noorden van het Verenigd Koninkrijk voorbijtrekken. Momenteel heeft de Britse weerdienst al code oranje afgevaardigd en de depressie een officiële stormnaam gegeven: ‘Jocelyn’. Al de tiende storm dit seizoen. Zal storm Jocelyn even fel uithalen als haar voorganger Isha? En wat mogen wij van deze storm verwachten?

Meer krantenkoppen in België

Indra (24) blijft met vragen zitten na zelfdoding van haar vader en dient klacht in: “Onderzoek biedt geen duidelijkheid”

Indra Van Den Berghe (24) verloor op 19 april haar vader Johan (58) door zelfdoding. Maar hoewel Indra zich daar aanvankelijk bij had neergelegd, ondanks haar ongeloof over zijn daad, rezen de voorbije maanden steeds meer twijfels. Het dossier dat over de zelfdoding werd opgesteld en dat ze in september mocht inkijken, vindt ze allesbehalve sluitend. Samen met haar advocaat

Lees meer »

Ex-rechter, advocaat en rechtsfilosoof na kritiek Acid op justitie: “Rechters moeten onafhankelijk zijn en mogen zich niet laten beïnvloeden door de massa”

YouTuber Acid riskeert een zwaardere straf dan Reuzegommers. Zij hebben een dode op hun geweten, hij heeft hun identiteit onthuld. En Acid kan zelfs zwaarder gestraft worden dan Nicolas Caeyers, die drie minderjarige jongens heeft misbruikt. Acid schreeuwt dat het een schande is, en dat vinden velen. Hoe rechtvaardig zijn onze rechters? Is iedereen wel gelijk voor de wet? We

Lees meer »

Kaffieklets brengt 350 euro op voor voedselbedeling

Vrouw & Maatschappij, de vrouwenafdeling van CD&V Langemark-Poelkapelle, organiseerde vanaf 2022 een tiental keer ‘Kaffieklets’ op de woensdagmarkt in Langemark, waarbij een gratis tas koffie of thee aangeboden werd met een cakeje. Er kon vrijblijvend gedoneerd worden voor het goede doel. Zo werd 350 euro ingezameld en die cheque werd nu overhandigd aan voedselbedeling Sint-Vincentius.
The post Kaffieklets brengt 350

Lees meer »

T2 bij SV Loppem evalueert eerste jaar

Bij de Stormvogels vormen Jens Constant en David Van Kerschaver een gedreven en professioneel duo. Zij zijn alle twee aan hun eerste seizoen bezig langs de Begonialaan.
The post T2 bij SV Loppem evalueert eerste jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Annic Bosmans (50) is de grootste werkgever van het land: “Laat je niet misleiden door een hoger salaris”

Van een interimjob waarvoor ze van café tot café moest gaan tot CEO van de grootste werkgever van het land. Annic Bosmans (50) is bij het grote publiek misschien niet bekend, maar als grote baas van Randstad helpt ze wekelijks bijna 40.000 mensen aan werk. Dit is haar advies in tijden van arbeidsmarktkrapte: “Laat je niet misleiden door een hoger

Lees meer »

Winnaars seniorenkaarting en Rummikub in de kijker

Het gemeentebestuur en de seniorenadviesraad van Alveringem organiseerden onlangs naar jaarlijkse gewoonte een seniorenkaarting. Dit jaar konden de deelnemers voor het eerst ook een spelletje Rummikub spelen. Op het einde van de gezellige namiddag werden de winnaars bekend gemaakt. Voor de kaarters waren dat Willy Dewaele, Willy Beuselinck, Jozef Barra, Ingrid Wybo, Luc Borry, Marie-Jeanne
The post Winnaars seniorenkaarting en

Lees meer »

Nederlandse presentator Rick Brandsteder keert niet meer terug op tv na alcoholverslaving: “Voor mij wel mooi geweest”

Rick Brandsteder (39), in Vlaanderen bekend als host van ‘Tempation Island’ en als zoon van Ron Brandsteder, keert niet meer terug als presentator op televisie. Hij heeft na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten, zegt Brandsteder aan het magazine ‘Shownieuws’. Hij is al een tijdje niet meer op tv nadat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek met een alcoholverslaving.

Lees meer »

LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (21u). Buffalo’s passen maar beter op voor Lior Refaelov: “Hij is nu beter dan in laatste jaren in België”

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in

Lees meer »

Roeselare vermindert uitstoot met 80 procent is zo op weg naar klimaatneutraliteit

Stad Roeselare trekt al sinds 2017 de kaart van duurzaamheid en doet daartoe grote inspanningen. Want de ambities liggen hoog: tegen 2050 wil Roeselare klimaatneutraal zijn. “Concreet betekent dit dat we onze CO2-uitstoot verminderen met minstens 80 procent”, verduidelijkt schepen Michèle Hostekint.
The post Roeselare vermindert uitstoot met 80 procent is zo op weg naar klimaatneutraliteit appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Deze gehandtekende sneakers van Donald Trump brachten maar liefst 9.000 dollar op

Zaterdag stelde voormalig Amerikaans president Donald Trump zijn eigen sneakerlijn voor op Sneaker Con, een grote sneakerbeurs in Philadelphia in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hij had ook al een exemplaar bij van zijn eigen sneaker, een gouden schoen met de Amerikaanse vlag op. Dat paar handtekende hij en werd even later geveild. Het winnende bod kwam van Roman Sharf, CEO

Lees meer »