Krantenkoppen

Burgemeester Kruisem weigert plaatsnaamborden weer goed te hangen, uit steun voor de landbouwers

De gemeente Kruisem heeft een tiental omgedraaide plaatsnaamborden nog niet juist gehangen. Die borden werden omgedraaid om aandacht te vragen voor de problemen waar heel wat landbouwers mee kampen. CD&V-burgemeester Joop Verzele wil de landbouwers in zijn gemeente zo een hart onder de riem steken.

Meer krantenkoppen in België

Zes jaar cel voor Afghaanse vrouw die zoontje jarenlang folterde: “Rauwe kindermishandeling in de ergste vorm!”

“Getekend en gelidtekend voor het leven, nog voor het begonnen is!” Meer dan twee jaar lang terroriseerde een Afghaanse vrouw (36) haar zoon en dochter. Ze werden beschimpt, geschopt en geslagen. “Ze kregen meer slagen dan eten.” Alles kwam aan het licht toen de 15-jarige dochter zwanger bleek… van haar vader. In eerste aanleg kwam ze nog weg met tien

Lees meer »

Bert Verhaeghe hoopt nog steeds op promotie met Basket Poperinge

Tegen ACJ Basket Brugge R won Basket Poperinge met vlotte 25-84-cijfers. Zondag komt Zedelgem Two op bezoek in de Hoppestad. “Ik was er niet bij in Brugge”, vertelt Bert Verhaeghe.
The post Bert Verhaeghe hoopt nog steeds op promotie met Basket Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot wel 1.500 euro voor een ticket: ticketprijzen voor concert van Usher in Londen lopen hoog op

“Mijn huisbaas moet het maar begrijpen.” Er is momenteel veel te doen rond het Britse gedeelte van Ushers ‘Past Present Future’-tournee. De ticketverkoop voor de concerten in Londen ging afgelopen dinsdag al van start. Bij het zien van de ticketprijzen moesten de meeste fans wel heel even bekomen. Zo liepen de prijzen voor een kaartje op tot meer dan 1.500

Lees meer »

Komkommer en kwel: Nederlandse advocaat weet niet wat hij moet doen met 16 miljoen komkommers van failliete boerderij

Een boerderij met 16 miljoen pas geplante komkommers en daar bovenop nog heel veel paprika’s. Een Nederlands advocaat die gewoonlijk bureaumateriaal verkoopt om de schulden van failliete bedrijven af te betalen, staat voor een zware opdracht. Hij zoekt iemand die de grote hoeveelheid groenten kan onderhouden en verkopen. Hoe is het zover kunnen komen?

Lees meer »

Brasserie Maison 3 gaat op zoek naar overnemer

Guanaël Caigny, Jill Vannieuwenhuyse en Oktay Cevik openden in 2020 brasserie-tearoom Maison 3 in de Ieperstraat 3. Het trio gooit nu noodgedwongen de handdoek in de ring. De zaak blijft wel zeker open tot er een overnemer gevonden is.
The post Brasserie Maison 3 gaat op zoek naar overnemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maanlanding Amerikaans privébedrijf Intuitive Machines geslaagd

Voor het eerst in de geschiedenis is een privébedrijf erin geslaagd om te landen op de maan. Het Amerikaanse bedrijf Intuitive Machines kon zijn onbemande maanlander dicht bij de zuidpool van de maan laten landen, een plek die interessant is om een maanbasis te bouwen. Het was meer dan 50 jaar geleden dat er nog eens een Amerikaans ruimtetuig kon

Lees meer »