Krantenkoppen

Dana Winner ontvangen als wereldster voor concert in Thailand: zangeres krijgt gigantische bos bloemen én politiebegeleiding

Dana Winner is al jaren een vaste waarde in Vlaanderen, maar ook internationaal blijft de zangeres scoren. Eind december trad ze op in Zuid-Afrika en afgelopen zaterdag stond het volgende bijzondere concert al op de planning. Dana mocht het beste van zichzelf geven in Bangkok, de Thaise hoofdstad, waar ze compleet in de watten werd gelegd.

Meer krantenkoppen in België

Enrique Tanghe en KSV Diksmuide kunnen titel ruiken

Met een 0-4-zege op Oostnieuwkerke is de 30 op 30 van KSV Diksmuide een feit. Een indrukwekkende reeks, waardoor de Boterjongens eigenlijk nu al een flinke optie hebben op de titel met 13 punten voorgift en amper acht matchen te spelen.
The post Enrique Tanghe en KSV Diksmuide kunnen titel ruiken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daniël (86) mag cel verlaten na moord op echtgenote: “Kon bedoeling niet zijn om in gevangenis verder weg te kwijnen”

Iets meer dan een jaar nadat hij met een revolver zijn vrouw Maria Degryse (75) in hun woning in Roeselare doodschoot, mag Daniël D. (86) onder elektronisch toezicht de gevangenis in Brugge verlaten. Dat besliste de Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) in Gent. “Hij mag zijn woning niet verlaten, maar kan nu tenminste in zijn eigen bed slapen”, klinken zijn advocaten

Lees meer »

Meesteroplichter Piet Van Haut riskeert twee jaar cel voor plunderen rekening van Knokse vriendin

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) riskeert in beroep twee jaar cel Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken!”, beweerde hij. Ondanks het feit dat hij invalide is verklaard, wil hij wel een werkstraf uitvoeren.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut riskeert

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Nutella voor het eerst dit jaar in promotie: “Ik heb meteen 40 potten gekocht”

Goed nieuws voor liefhebbers van Nutella. De hazelnootpasta staat voor het eerst dit jaar in promotie, waardoor je nu bij twee warenhuisketens 70 procent korting krijgt op de tweede pot. Omgerekend is dat 35 procent korting op beide potten. “Sla je slag, want dit gebeurt niet vaak”, weet Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt

Lees meer »

Antoon is oudste mannelijke inwoner van Blankenberge

Op zondag 11 februari vierde Antoon De Sutter zijn honderdeneerste verjaardag. Een unicum, want hij is daarmee de oudste mannelijke inwoner van Blankenberge. “Er zijn in onze stad momenteel zeven personen die de kaap van de honderd jaar bereikt of overschreden hebben. Antoon is de enige man in dit selecte groepje. Hij verkeert nog in
The post Antoon is oudste

Lees meer »

“Ryan Gosling zingt ‘I’m just Ken’ live bij de Oscars”

Ryan Gosling (43) gaat het nummer ‘I’m just Ken’ uit de film ‘Barbie’ live zingen bij de Oscars. Dat meldt ‘Variety’. Er werd al weken gespeculeerd of de Canadese acteur het populaire lied, dat hij in de prent zingt als het personage Ken, tijdens de ceremonie zou gaan uitvoeren.

Lees meer »

Uitverkochte schouwburg voor LunAcoustic: “Het beste van onszelf”

Op vrijdag 1 maart stellen Dirk Derdaele en Nancy Neut van LunAcoustic in de schouwburg van Diksmuide hun nieuwe album ‘Lucht’ voor. De 300 plaatsen voor hun avondvullend programma zijn uitverkocht, iets wat het muzikale koppel dankbaar stemt.
The post Uitverkochte schouwburg voor LunAcoustic: “Het beste van onszelf” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat overleden Russische oppositieleider Navalny aangehouden

Een advocaat van de onlangs overleden Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny is gearresteerd. Vasily Dubkov, die vorige week Navalny’s moeder vergezelde toen die bij de autoriteiten de vrijgave van het lichaam van haar zoon eiste, is in Moskou opgepakt, melden Russische nieuwsmedia.

Lees meer »