Krantenkoppen

De boycot van Joe Biden en de eerste tweestrijd tussen Donald Trump en Nikki Haley: dit moet je weten over voorverkiezingen in New Hampshire

Alle ogen in de VS zijn gericht op New Hampshire, de staat waar dinsdag de eerste échte voorverkiezing voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen op het programma staat. Dit is alles wat je erover moet weten.

Meer krantenkoppen in België

Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) zijn de getuigenverhoren over de persoonlijkheid van Jill Himpe (36) woensdagavond afgerond. Opnieuw benadrukten meerdere getuigen dat het slachtoffer bang was van haar agressieve ex-partner. Ook de problemen in hun hamburgerrestaurant kwamen aan bod.
The post Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Gaan we verder op WhatsApp?”: stiekem gefilmde beelden tonen hoe echte modellen hun liefdesprooi oplichten

Een Noord-Ierse youtuber is erin geslaagd om stiekem te laten filmen hoe het systeem van datingfraude werkt. Jim Browning werkte hiervoor samen met een lid van een bende die opereert vanuit Dubai. Om het hart van nietsvermoedende liefdesprooien te veroveren, rekruten de leiders echte modellen. “Leuk om je te zien. Ik zal je een bericht sturen op WhatsApp. Is dat

Lees meer »

Sandy Buysschaert op achtste plaats West-Vlaamse CD&V-lijst

CD&V West-Vlaanderen maakte zaterdag zijn lijst voor de Vlaamse en federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Blankenberge versterkt Sandy Buysschaert de West-Vlaamse ploeg. “Een signaal vanuit de partijtop dat mijn lokaal werk als schepen van Openbare werken en Mobiliteit in Blankenberge in deze legislatuur is opgevallen”, zegt Buysschaert, die op de Vlaamse lijst de achtste plaats bekleedt.
The post

Lees meer »

Gelekte documenten onthullen criteria Russisch leger voor nucleaire aanval: “Drempel voor inzet van tactische kernwapens ligt lager dan verwacht”

De Russische drempel voor de inzet van tactische kernwapens ligt lager dan het land ooit publiekelijk heeft toegegeven. Dat blijkt uit geheime militaire documenten die de Britse zakenkrant de ‘Financial Times’ heeft ingezien. Experts die de documenten bekeken en controleerden, bevestigen de echtheid ervan. Dit zijn de criteria voor een Russische nucleaire aanval.

Lees meer »

Trump wil dat Biden IQ-test aflegt: “Dan weten we waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”

In een bericht op zijn socialmediaplatform ‘Truth Social’ heeft Amerikaans ex-president Donald Trump (77) opnieuw uitgehaald naar zijn Democratische rivaal en huidig president Joe Biden (81). Volgens Trump moet Biden, die gisteren zijn jaarlijkse medische onderzoek onderging, ook een IQ-test afleggen. “Misschien komen we er dan achter waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”, aldus Trump.

Lees meer »

170 miljoen vierkante kilometer: Egypte plant reusachtige toeristische trekpleister aan Middellandse Zee

Egypte is van plan om een reusachtige toeristische trekpleister uit de grond te stampen aan de Middellandse Zee. Dat heeft de Egyptische premier Moustafa Madbouly vrijdag aangekondigd. De plannen hebben betrekking op een oppervlakte van 170 miljoen vierkante kilometer, met plaats voor hotels, woningen, sport- en commerciële centra. Daarnaast zal er ook een luchthaven worden gebouwd.

Lees meer »

OPROEP. Heb jij een relatie met iemand waarmee je eerst lang bevriend was?

Presentator Axel Daeseleire kondigde vandaag zijn relatie aan. Hij is al anderhalf jaar samen met een vriendin die hij eigenlijk al achttien jaar kent. Soms kan vriendschap uitgroeien tot liefde. Ben of ken jij iemand waarbij na een lange vriendschap de vonk toch oversloeg en wil je je verhaal doen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Lees meer »

Zangnamiddag onthult muzikaal talent in BEN

Tijdens een zangnamiddag in het dienstencentrum BEN is gebleken dat er hier veel verborgen zangtalent verblijft. Zowel bij bewoners als bij bezoekers werd er in alle toonaarden gekweeld. Van ‘Twee ogen zo blauw’ tot het betere Engelstalige werk… Iedereen zingt zoals hij of zij gebekt is. Het was voor iedereen een geslaagde namiddag in het
The post Zangnamiddag onthult muzikaal

Lees meer »