Krantenkoppen

DEBAT VAN DE DAG. Is een verbod op melden van snelheids- en alcoholcontroles een goed idee? Dit is jullie mening

Verkeersinstituut Vias pleit voor een verbod op het melden van snelheidscontroles of andere politiecontroles via Waze, Flitsmeister en Coyote. Volgens Vias brengen deze systemen de verkeersveiligheid in gevaar. Gebruikers van dergelijke “verklikkers” worden net vaker geflitst, blijkt uit een studie van Vias. Moet het melden van (snelheids)controles via zulke systemen verboden worden? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

Meer krantenkoppen in België

Actievoerders vragen in Londen vrijlating Julian Assange: Brits gerechtshof spreekt zich uit over uitlevering aan VS

Aanhangers van de opgesloten Wikileaks-oprichter Julian Assange eisen dinsdag zijn vrijlating voor het gebouw van het Britse High Court. Dinsdag en woensdag buigt het High Court zich over een verzoek van Assange om zijn uitlevering naar de VS te blokkeren. De tweedaagse zitting vormt de laatste kans voor Assange om de uitlevering voor een Britse rechtbank tegen te houden.

Lees meer »

Gehaaste klant ziet niet dat glazen deur gesloten is en valt erdoor

Een man uit het Chinese Jiangxi was donderdag net iets te gehaast toen hij lunch wilde halen. De klant kwam aangelopen en zag daardoor niet dat er een glazen deur was. Hij liep ertegenaan en viel op honderden scherven. Medewerkers kwamen de man snel helpen, maar hij had zich gelukkig niet bezeerd. De winkeleigenaar zei later dat er al borden

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Is een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies een goed voorstel of onhaalbaar scenario? Dit is jullie mening

PS-voorzitter Paul Magnette is voorstander van een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies, een zogenoemde collectieve arbeidsduurvermindering. Wat denk jij? Is een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies een goed voorstel of een onhaalbaar scenario? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

Lees meer »

KIJK. Julia opvallend energieker dan collega-K3’tjes in ‘De 3 Biggetjes’: “Ze danst haar schouder net niet uit de kom”

Op het socialemediakanaal TikTok stroomt het vol met video’s van de musical “De 3 Biggetjes’. Het valt fans immers op hoe Julie Boschman opvallend energieker danst dan Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen in hun biggenpakjes. Haar danspasjes zijn veel zwieriger, merkt ook K3-fan en influencer Jonatan Medart op: “Julia heeft zoveel enthousiasme, dat ze net haar schouder niet uit

Lees meer »

Laatste West-Vlaamse Delhaize-winkels hebben overnemer gevonden

Delhaize heeft voor al zijn 128 eigen supermarkten een zelfstandige overnemer gevonden. Dat geldt ook voor de laatste West-Vlaamse winkels in Oostende, Roeselare en Brugge. Dat meldt het supermarktconcern.
The post Laatste West-Vlaamse Delhaize-winkels hebben overnemer gevonden appeared first on KW.be.

Lees meer »